Close

Storm Arashi Rattling Flat 7 Wobbler

Storm

Feszes ide-oda villanó mozgás és maximális rezgés jellemzi a Storm Arashi Rattling Flat crank baitjét. Szuper áramvonalas testének és az új terelőlapjának köszönhetően gyorsabban éri el a kívánt mélységet, mint bármi más a kategóriájában. Szabadalmaztatott Self-tuning nyakkendő pedig egyenletes bevontatási mélységet és rezonanciát biztosít, még akkor is ha a meder feneket kopogtatjuk végig.

További részletek

2 490 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Merülési mélység2,0m
Műcsali mérete5,5cm
Műcsali tömege12g

További információk

STORM és Hiroshi Takahashi a japán wobbler zseni közös fejlesztése az ARASHI széria. A széria minden tagja kivétel nélkül rendelkezik az új távdobó rendszerrel, az új szuper vékony japán típus terelőlappal, valamint a szabadalmaztatott „Self– tuning® nyakkendővel”.

Feszes ide-oda villanó mozgás és maximális rezgés jellemzi a Storm Arashi Rattling Flat crank baitjét. Szuper áramvonalas testének és az új terelőlapjának köszönhetően gyorsabban éri el a kívánt mélységet, mint bármi más a kategóriájában . Szabadalmaztatott Self-tuning nyakkendő pedig egyenletes bevontatási mélységet és rezonanciát biztosít, még akkor is ha a meder feneket kopogtatjuk végig.

Jellemzők:

  • Multi-labda: változó frekvenciájú csörgő
  • Távdobó kialakítás, a nagyobb-pontosabb, dobásokért
  • Premium VMC fekete nikkel horgok
  • Tartályban tesztelt

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close