Close
By Döme TF Flexi Bottartófej Megtekintés nagyban

By Döme TF Flexi Bottartófej

by Döme Team Feeder

7325-024

A By Döme TF Flexi bottartófej strapabíró, törésálló műanyagból készült és csúszásmentes, gumírozott bevonatot kapott. A végeredmény egy olyan praktikus kiegészítő, mely garantáltan stabilan tartja a botot, kapáskor nem mozdul a be, nem csúszik el rajta.

Mérete: 7 x 12cm

További részletek

2 490 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Puha a felülete, így óvja a feederbot finom karbon testét. Ez a típus szó szerint kiemelkedik a kínálatból, egyedi, különleges konstrukciójának köszönhetően. Elsődleges ismérve, hogy gombnyomással 180 fokban kihajtható mechanizmussal rendelkezik, ezáltal bármilyen meredek partoldalon beállítható az optimális pozíció. Szögletes kialakítású, így még biztonságosabban tart, garantáltan megakadályozza a bot kirántását. Ideális az intenzíven telepített tavakon történő horgászatokhoz. alapvetően nyéltartónak ajánljuk, de mivel erre is került egy bemetszés a zsinórnak, első villaként is tökéletesen használható.

Szabvány menettel készül, ennek köszönhetően szinte minden bottartó alkalmatossággal kompatibilis. Bármilyen leszúró karóhoz, láda adapterhez, vagy székre szerelhető feeder karhoz is használható.


30 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close