Close

Korda Klor B Szakáll nélküli Bojlishorog

Korda

A Korda Klor B a klor horog szakáll nélküli változata. A mintát Danny Fairbrass tervezte és hozta létre, hogy agresszív, erős, gyorsan forduló horog legyen, ragyogó akasztási lehetőségekkel, különféle felszerelési technikákkal. Hihetetlenül erős és bizonyítottan képes ellenállni extrém körülmények között a nagy ponty horgászatánál.

 

További részletek

2 890 Ft‎ bruttó

289 Ft‎ / db

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés10db

További információk

A Klor B formája nagyon agresszív (még inkább, mint a Kurv Shank horog), a hegy egy vonalban van a szemével, és ez arra ösztönzi, hogy gyorsan forduljon be a ponty szájába. Alkalmas mindenféle csalizási technikákhoz, beleértve a Combi Rig és Spinner Rigeket, valamint süllyedő csalikhoz, pop-upokhoz és wafterekhez.

A horog formájának köszönhetően kevésbé valószínű, hogy sérül a horog éle, különösen kavicsos mederfenék horgászata esetén. 

A Korda Klor B egy nagyon erős horog, amelyet gazos vagy akadós körülmények között is használhatunk, még fonott zsinór használata esetén sem kell attól tartani, hogy kihajlik. A tesztelés során Danny több mint 27 kg-os pontyot szákolt egy francia vízen mely tele volt akadókkal. A horog vastagsága ellenére a hegy nagyon éles marad, és ha a horog beül a ponty szájába, a szakáll biztosítani fogja, hogy a helyén maradjon.

24 további termék ebben a kategóriában:

Close