Close
Gardner Dark Covert Wide Gape Talon Tip Barbless Szakáll nélküli Horog Megtekintés nagyban

Gardner Dark Covert Wide Gape Talon Tip Barbless Szakáll nélküli Horog

Gardner

A horoghegy ennél a típusnál visszahajtott, amely még tökéletesebb akadást biztosít. Kiválóan alkalmas a lebegő, süllyedő és a hóember csali kombinációk felkínálására. A tökéletes akadás természetesen még fokozható a zsugorcső, vagy Line Aligner használatával is.

További részletek

1 990 Ft‎ bruttó

199 Ft‎ / db

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés10db

További információk

Gardner Barbless Dark Covert Wide Gape Talon Tip az egyik legkedveltebb, legklasszikusabb Wide Gape horog típus legújabb verziója. A tradicionális horgot rövid szár és a nagy öböl kialakítás jellemzi. Gyakorlatilag a fűzött csalik felkínálásának egyik valaha kitalált legjobb horga. A horoghegy ennél a típusnál visszahajtott, amely még tökéletesebb akadást biztosít. Kiválóan alkalmas a lebegő, süllyedő és a hóember csali kombinációk felkínálására. A tökéletes akadás természetesen még fokozható a zsugorcső, vagy Line Aligner használatával is.

Lágy fonott és merev fluorocarbon előkékhez egyaránt alkalmazható. Kémiailag duplán edzett szerkezettel, kovácsolt testtel rendelkezik, ezért rendkívül jól tart még a hosszú fárasztások során is. A legszélsőségesebb körülmények és szituációk között is sikeresen alkalmazhatjuk. Tulajdonságainál fogva páratlan akadási képességgel rendelkezik. 

A tartósság növelése érdekében a horgokat egy matt fekete teflonbevonattal látták el, amely tökéletesen illeszkedik a meder fenék környezetébe. Ennek még a másik óriási előnye, hogy nem kelt csillogó hatást, így az óvatos pontyokban sem kelt gyanút.

Ajánlott termékek

24 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close