Close

Korum Bopper Etetőrakéta

Korum

Ha folyóvízen, vagy csatornán pecázol, mindig kérdés volt, vajon mennyivel kell fentebb szórni a kaját, hogy előtted álljon meg a fenéken? Vajon tényleg az etetésen van a cájg?

A Korum Bopper egy különleges fenéken nyíló etetőrakéta, aminek használatával ez a problémád egycsapásra megszűnik.

További részletek

6 290 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A Korum Bopper egyedülálló súlyozási rendszerrel rendelkezik, ahol a cserélhető súlyok segítségével beállítható a Bopper merülési sebessége és súlya. Ez egy belső töltőnyílással működik, amely az orrkúp belsejében van elrejtve. A súlyok fánk alakúak és a belső szárra töltődnek. Az orr belsejében lévő kis kézikerékkel rögzíthetők a helyükre. Ezáltal a horgászok először kapnak lehetőséget arra, hogy a Bait Dropper súlyát finoman beállítsák. Ráadásul magát a Bopper-t úgy tervezték, hogy nagyon aerodinamikus legyen, rakéta stílusú alakja szabadon repül a levegőben és a vízben.

A hátul lévő uszonyok stabilizálják a Boppert, ami elősegíti a pontos dobásokat. 

A teste lyukakkal van ellátva, hogy gyors áramlású vízben sokkal könnyebb legyen a behúzás.

A Bopper kétféle méretben kapható és igény szerint mindegyik változat használható belső súlyozással vagy anélkül. Az a képessége, hogy nehezebbé tehető ha az áramlási sebesség sokkal nagyobb, biztosan sok folyóvízi- és feederhorgásznak fog tetszeni.

A standard változat 30 g-os alapsúllyal és x 2 további 30 g-os súlyokkal érkezik. Az XL változat 60 g-os alapsúllyal és további 3 db 30 g-os kiegészítő súllyal rendelkezik.

12 további termék ebben a kategóriában:

Close