Close
Promix Full Carb Etetőanyag Csoki-Kuglóf Megtekintés nagyban

Promix Full Carb Etetőanyag Csoki-Kuglóf

Promix

PMFCCK

A Promix Full Carb etetőanyagcsalád, egy nagyon magas energiatartalmú, szénhidrátos, hallisztmentes method mix. Rendkívül magas beltartalmát a válogatott, kiváló minőségű összetevők harmonikus keveréke biztosítja.

Kiszerelés: 900g

További részletek

1 690 Ft‎ bruttó

1 878 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

További információk

A legjobb hatás érdekében az összetevőket teljesen külön kezelve, előkészítve darálták, roppantották, az adott alapanyagnak leginkább megfelelő módszerrel, és csak a legvégén keverték össze. Ezáltal az összes összetevő a lehető legfogósabb formában van jelen a kajában. Ez azt jelenti, hogy aminek felhősítenie kell, azt az elérhető legfinomabb rostán, lisztszerű állagra darálták, amelyik alapanyagnak a közepes szemcseméret a leginkább megfelelő, azt közepesre roppantották, aminek viszont nagy darabosnak kell lennie, mert a halak helyben tartásánál van szerepe, egészben, vagy nagy szemcsére roppantva került a keverékbe. Nagy mennyiségben tartalmaz, TTX-et, kukoricacsírát, szentjánoskenyér lisztet, kukoricaglutént, szeszipari élesztőket, PL68 növényi fehérjéket, tigrismogyorót, kendermagot, édes és sós kekszeket, csokidarabokat, angolmorzsát és egy egészen kis mennyiségű halibut pelletet, étvágyfokozókat, aminosavakat és persze betaint.

Vízbe érkezve rögtön elkezd felhősíteni a kosár körül, ezzel odavonzva a környéken tartózkodó halakat. A nagyobb szemcsék a kosárban/a kosár mellett maradnak, ezzel helyben tartva a már ott lévő halakat.

A beltartalma alapvetően a szénhidrátokra lett kihegyezve, de a fehérjetartalma sem elhanyagolható, köszönhetően a vízben legjobban oldódó növényi és erjesztett fehérjéknek, aminosavaknak. Nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális olajokat is, ami főként az olajos magvakból származik.

Ajánlott szénhidrátos kaját igénylő vizekre minden évszakban, nyáron szinte bárhová, törpeharcsás vizekre is, de nagyon kellemes meglepetést tud okozni olyan helyeken is, ahol szinte csak a halas kaják működnek. 

Ajánlott termékek

17 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close