Close
Promix Full Fish Etetőanyag Halibut Megtekintés nagyban

Promix Full Fish Etetőanyag Halibut

Promix

PMFFH

A Promix Full Fish termékcsaládot a prémium minőségű hallisztekre, halolajokra, halas pelletekre alapozták. Ezen összetevőknek köszönhetően egy kiemelkedően magas beltartalmú, kiváló bontási tulajdonságokkal rendelkező, egyszerűen bekeverhető method mixet alkottak.

Kiszerelés: 800g

További részletek

2 490 Ft‎ bruttó

3 113 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

További információk

A halibut pelletek minden időben erőteljes csalogatóhatással rendelkeznek. A pontyoknak, abból is a nagyobb példányoknak szinte ellenállhatatlan, míg a fehér halakat kevésbé húzza az etetésre. Ezt a hatását különféle halolajokkal tovább tudták erősíteni, így egy igazi, ízig vérig pontyos, nagyhalas mixet alkottak.

Beltartalmát tekintve, 5 féle válogatott halliszt adja a termék kiemelkedően magas fehérjetartalmának zömét. Ezek a vízben rendkívül gyorsan oldódnak, nagyobb területről a kosárhoz csalogatva a halakat. Nagy mennyiségben tartalmaz halas pelleteket, ezek többféle szemcseméretben, egészben, roppantva, és darálva kerültek a mixbe a legjobb hatás érdekében.

A nagy mennyiségű halibut pellet több formában található meg a mixben. Tettek bele, egészben, roppantva, és darálva is a minél gyorsabb és tartósabb csalogatóhatás eléréséhez. Magas halolajtartalma szintén fontos szerepet játszik, a tökéletes összetétel kialakításában, hiszen az eszenciális zsírsavak nehezen hozzáférhetőek a halak számára. Ha egy method mixben ez megtalálható, akkor szinte borítékolható a gyors kapás.

Bekeverése borzasztóan egyszerű, nyugodtan keverhető ragadósabb állagra, a kosárból vízbe érve így is szinte azonnal bont. Erre a tulajdonságra tervezés során komoly hangsúlyt fektettünk, hiszen sokszor helytelen a bekeverés okozza a legtöbb hibát.

Ajánlott termékek

17 további termék ebben a kategóriában:

Close