Close

Delphin WSM Mérlegelő Táska

Delphin

955000040


Műszaki paraméterek:
Méret: 125x45x30cm
Szállítási méret: 70x20x15cm
Súly: 1,5kg
Terhelhetőség: 50kg

További részletek

22 690 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Mérlegelő táska erős hálós anyagból, melyet a lebegtetőknek és hálós anyagának köszönhetően haltartónak is tud használni, míg a halat leméri vagy visszaengedi. A hálós anyagnak köszönhetően kisebb a táska súlya, a hal  emelésénél és kezelésénél az összes víz kifolyik, így az anyag nincs túlterhelve és pontosabb mérést tesz lehetővé. A masszív cipzár a táska minden oldalán végigfut, ami azt jelenti hogy szinte teljesen szétcipzározható, így egyszerűbb a hallal való bánás. A csövei könnyedén szétszedhetőek, így szállításkor nem foglal nagy helyet.

A hosszú és erős textil fülek segítségével a mérlegelő állványra stabilan fel lehet akasztani. Ezeken a füleken fém gyűrűk vannak a mérleg kampójára való egyszerű ráakasztására.

A táska sarkaiban négy rövidebb fül szolgál normál hordozáshoz.

A táska része egy 4,5m hosszú rögzítő zsinór, melynek a végén menetes rész van, így a parton a rögzítése egyszerű és biztonságos. A rögzítő zsinór a táska oldalán lévő kis zsebben van elhelyezve. A táska felső részén és az oldalán klip található a cipzár fixálására, hogy elkerüljük a táska nem kívánt kinyílását, vagy használhatja ezeket következő rögzítő pontként.


28 további termék ebben a kategóriában:

Close