Close

Delphin DUOMAT Pontymatrac és Peremmel

Delphin

101000350

Pontymatrac és pontybölcső egyben, speciális béléssel, ami sűrűbb, így nem sérül meg a kifogott hal. Lapos méretének köszönhetően könnyen szállítható.

További részletek

12 890 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A Delphin DUOMAT Pontymatrac oldalfallal a megfelelő választás mindazoknak a horgászoknak, akiknek nincs helyük a nagy méretű pontybölcsőknek. A matracnak vastag a bélése, hogy biztonságosan megvédje a nagyobb fogásokat is. A bélés habja amit ennél a terméknél használtak 30%-al sűrűbb és így erősebb mint a megszokott matracoknál. Így nem fog sérülni a fogás akár keményebb, kavicsos felületen sem. A felhasznált anyagok minősége felső kategóriájú.

A DUOMAT név arra is utal, hogy ezt a pontymatracot használhatja mint egy egyszerű pontymatracot oldalfalak nélkül, vagy ezeket az oldalfalakat felállítja és fixálja a tépőzárakkal minden sarkán. Így egy oldalfallal ellátott pontymatraca van, mely meg tudja gátolni a fogását, hogy lekerüljön a matracról és megsérüljön.

A csomagolás része két fém leszúró, melyek segítségével le lehet rögzíteni a pontymatracot a rávarrt füleken keresztül szeles időben. Ezek a fém leszúrók egy kis zsebben a matracon vannak tárolva, így mindig kéznél vannak. A pontymatrac gyorsan száradó anyagból készült, mely könnyen tisztítható. Ennek a kifinomult megoldásnak és minőségi kivitelezésnek köszönhetően a DUOMAT pontymatracunk megnyerte a Grand Prix díjat a For Fishing 2020 horgászkiállításon a Kiállítás érdekességei kategóriában.
A Delphin DUOMAT pontymatrac oldalfallal egy nagyon jó megoldás pontybölcső helyet, mivel nem foglal sok helyet szállításnál.

Műszaki paraméterek:


Matrac vastagsága: 20mm
A lapos matrac mérete: 110x60cm
Használati mérete szélekkel: 90x40cm
Szélmagasság: 10cm
Szállítás mérete: 60x30x10cm

30 további termék ebben a kategóriában:

Close