Close
Haldorádó Lebegő Pellet Megtekintés nagyban

Haldorádó Lebegő Pellet

Haldorádó

HD17445

Ez a termék nem más, mint egy vízközti horgászathoz használható, jó lebegő képességű etető pellet. Könnyedén aromázható a csalogatóhatás további növelése érdekében. Ez azonban nem feltétlenül szükséges, mivel alapvetően markáns, halas illata van.

További részletek

2 490 Ft‎ bruttó

4 150 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés600g

További információk

A legjobb minőségű állati fehérjék, a vérliszt illetve halliszt is megtalálható a csaliban. Természetesen tartalmaz növényi összetevőket is, melynek gerincét a búza, a repce, a napraforgó és a különösen értékes tápanyagokkal bíró gabona lepárlók adják. Ezek garantálják a pellet megfelelő szénhidrát és rosttartalmát, valamint a könnyű emészthetőségét.
Az esszenciális zsírsavak nagyon fontos szerepet töltenek be a halak tápanyagszükségletében, ehhez jutnak hozzá ugyanis a legnehezebben a víz alatt, természetes táplálékból. Ebből adódik, hogy azok a táplálékforrások, amikben ezek az értékes zsírok megtalálhatóak, a legkeresettebbek a víz alatti világban. A pelletben 2 féle is helyet kapott ezekből, a halolaj valamint a repceolaj, melyek tökéletesen kiegészítik egymást.

Vízbe érkezve kifejezetten gyorsan bont, percek alatt behúzza a halat a közelből. Ez persze nem azt jelenti, hogy a pellet gyorsan feloldódik, csupán a halak számára érzékelhető összetevők kezdenek nyitni, és szétszóródni a környéken.

A method mixhez maximum 1/4-ed arányban érdemes használni. A felszálló szemcsék felkeltik a halak érdeklődését, és a kosár környékére vonzza őket.

Ajánlott termékek

29 további termék ebben a kategóriában:

Close