Close

Aqua Garant UNI Pellet

Promix

  • Magas beltartalmi érték
  • Etetésre és kosárba is használható
  • Magas, 46%-os fehérjetartalom
  • Kiváló alapanyagok
  • 9 féle válogatott összetevő
  • Könnyedén aromázható

További részletek

1 690 Ft‎ bruttó

2 113 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés800g

További információk

Az Aqua Garant UNI pelletek fehérjetartalma kifejezetten magas, 45%. Ennek nagy részét a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő spanyol halliszt, állati, baromfiból származó fehérjék illetve vérliszt adja.

Természetesen tartalmaz növényi összetevőket is. Itt is mutatkoznak azonban eltérések, a búza, és a repce mellett napraforgó-koncentrátum teszi különösen értékessé és tápanyagdússá a halak számára. Ezek garantálják a pellet megfelelő szénhidrát és rosttartalmát, valamint a könnyű emészthetőségét.

Az esszenciális zsírsavak nagyon fontos szerepet töltenek be a halak tápanyagszükségletében, ehhez jutnak hozzá ugyanis a legnehezebben a víz alatt, természetes táplálékból. Ebből adódik, hogy azok a táplálékforrások, amikben ezek az értékes zsírok megtalálhatóak, a legkeresettebbek a víz alatti világban. A pelletben 2 féle is helyet kapott ezekből, a halolaj valamint a repceolaj, melyek tökéletesen kiegészítik egymást.

A fentiekből látható, mennyire teljes értékű táplálékforrás ez a pellet. Ez teszi teljes mértékben kikerülhetetlenné a halak számára.

Az Aqua Uni pellet jó nedvszívó képességű, ezért könnyedén aromázható bármilyen folyékony, vagy vízoldékony aromával, a csalogatóhatás további növelése érdekében. Ez azonban nem feltétlenül szükséges, alapvetően markáns, halas illata van.

Vízbe érkezve kifejezetten gyorsan bont, percek alatt behúzza a halat a közelből. Ez persze nem azt jelenti, hogy a pellet gyorsan feloldódik, csupán a halak számára érzékelhető összetevők kezdenek nyitni, és szétszóródni a környéken.

Ajánlott önmagában jégolvadástól a vizek befagyásáig, de a nagyon felmelegedett vizekben már érdemes Aqua Classic pelletekkel keverni.

Célhalak: ponty, kárász, keszegfélék, compó, amur

Ajánlott termékek

29 további termék ebben a kategóriában:

Close