Close
Dynamite Baits Marine Halibut Pellet Megtekintés nagyban

Dynamite Baits Marine Halibut Pellet

Dynamite Baits

Dynamite Baits Marine Halibut Pellet tuti a legjobb minőségű halibut pelletek egyike, ha nem a legjobb. Csalizni mindenképp érdemes ezt a típust vinni, a különbség jól látható, kézzel fogható.

Kiszerelés: 900g

További részletek

3 490 Ft‎ bruttó

3 878 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

További információk

A magyar horgászok is hamar felismerték a Halibut (tengeri óriás laposhal) pelletben rejlő fantasztikus lehetőségeket és bizony nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy rövid időn belül hazánk egyik legnépszerűbb pelletévé vált.

Mi sikerének titka?

Rendkívüli vonzerő, nagyon magas tápérték, és szelektív csalogatóhatás jellemzi. Ellenállhatatlan csáberővel bír (főként) a nagypontyok körében. Az óriás laposhal pelletek tele vannak Super G (emésztést könnyítő) halolajjal, többféle nélkülözhetetlen aminósavval és zsírsavval, ami a nehéz, „döglött” vizekben is csodákra képes. A nyári legnagyobb melegekben, amikor hemzseg a rengeteg természetes táplálék a vizeinkben, akkor is ezt választják a pontyok!!! 2 szem (21 mm átmérőjű) Halibut pellet tápértéke nagyobb, mint egy közepes méretű kagylóé! Elsősorban a nyári, kánikulai időszakokban mutatkozik rendkívül hatékonynak. Ekkor éled fel igazán, szinte folyik belőle az olaj, amely a mederfenéken akár egy jeladó, úgy működik. „Itt vagyok, ide gyertek” - üzeni a halaknak.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close