Close

Delphin Area EASY Carpath Aprócikktartó Táska

Delphin

Aprócikk tartó táska kétféle méretben. Mozgatható belső válaszfallal és áttetsző fedéllel készült a jobb átláthatóság érdekében.

További részletek

5 590 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Delphin Area EASY Carpath Aprócikktartó Táska

A Delphin AREA egy egyedülálló kidolgozottságú táska család, amely a pontyhorgászoknak lett tervezve CARPATH dizájnban. Hibátlan varratok, erős cipzárok és ergonomikus szabás jellemzi.

Ez a Delphin AREA!

Ez a táska apró kellékek elhelyezésére szolgál, melyeket védenie kell, és egyúttal nem szeretné, hogy ellenőrizetlenül legyenek szétszórva. A felső fedél a könnyebb átláthatóság érdekében áttetsző, de szilárd anyagból készül. A horgász így azonnal láthatja táskája tartalmát.

A SMART Easy bag alsó része merevített és 6 mm vastag párnázású. Az oldalsó és alsó párnázás merevített alsó résszel rendelkezik így megfelelő védelmet nyújt a táskában elhelyezett dolgoknak. A táska belső része egy (M méret) vagy kettő (L méret) válaszfallal van elválasztva, amelyek mozgathatók és tépőzárral rögzíthetők.

Műszaki paraméterek:

Méret M : 18x13x7cm
Méret L : 18x26x7cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a felszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

30 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close