Close

Delphin Area LEAD Ólomtartó Táska

Delphin

420220230

Masszív ólom és etetőkosár tartó táska, melyben nem keverednek össze horgászkellékeink.

További részletek

8 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Delphin Area LEAD Ólomtartó Táska

A Delphin AREA egy egyedülálló kidolgozottságú táska család, amely a pontyhorgászoknak lett tervezve CARPATH dizájnban. Hibátlan varratok, erős cipzárok és ergonomikus szabás jellemzi.

Ez a Delphin AREA!


A Lead Bag táska horgászólmok és etetőkosarak tárolására szolgál, éppen emiatt minden oldaláról szilárd falakkal merevített. A belső rész 4 rekeszre van osztva rendkívül erős varratokkal, ami megakadályozza, hogy a súlyok szállítás közben összekeveredjenek.
A fedél belső részén cipzárral zárható hálós zseb található különböző csövek, hüvelyek vagy a szerelék készítéséhez szükséges egyéb tartozékok tárolására. A teli SMART Lead bag táska feltételezett magas tömegére való tekintettel a kényelmes hordás érdekében EVA merevítésű fogantyúval van ellátva.

Műszaki paraméterek:
Méretek: 25 x 20 x 10 cm
Belső méret: 23x18cm


A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a felszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

30 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close