Close
Delphin SG ESO Polarizált Napszemüveg Megtekintés nagyban

Delphin SG ESO Polarizált Napszemüveg

Delphin

920121300

A Delphin SG ESO Polarizált Napszemüveggel komplett csomagot kap. A szemüveghez tartozik egy szemüvegpánt, tisztítókendő és egy merev tok is. Minőségi, polarizált termék, ami nem csak a horgászatkor jön jól.

További részletek

7 290 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Delphin SG ESO Polarizált Napszemüveg

A Profi modell tökéletes utódja. Az ESO azonban sokkal modernebb tervezésű, fekete és barna szín kombinációban. Ez a modell már mindent tartalmaz, amit Ön elvár. A csomagolás nemcsak a napszemüveget, de vízben lebegő pántot, tisztítókendőt és egy keményített szállítási tokot tartalmaz. A napszemüveg lencséje barna, a lencse kerete oldalt kiszélesedik így védelmet nyújt az oldalról érkező napsugarak ellen. A szemüvegszárak végei gumi részekkel vannak ellátva, a nem kívánt elmozdulás ellen a fejen. Gumírozott az orr részre felülő felület is. Az SG ESO műagyag kerete tökéletes öntészet munkája és a használt anyagnak köszönhetően rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben.

Műszaki paraméterek:
Orr szélesség: 1,7cm
Lencse mérete: 6,5x4cm
Szemüvegszár hossza: 12,5cm

A Delphin polarizált napszemüveg kiváló minőségű termék, amely rendelkezik az Európai unióban követelt összes vizsgával. Mindez garantálja az egészségügyi alkalmasságot, amit alátámasztott több teszt is.

30 további termék ebben a kategóriában:

Close