Close
Daiwa Prorex Baitcast Balkezes Multiplikátor Horgászorsó Megtekintés nagyban

Daiwa Prorex Baitcast Balkezes Multiplikátor Horgászorsó

Daiwa

10605-100

Daiwa Prorex 100 HSLA Baitcast Balkezes Multiplikátor Horgászorsó

Prorex baitcaster multiorsók tökéletes műszerek a pergetők számára. A hajtóművet erős és strapabíró alumínium orsóház védi, így mindig elérhető fárasztáskor a szükséges vonzóerő. Öt golyóscsapágy gondoskodik a sima futásról és az optimális dobástávtól.

További részletek

68 490 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A modern pergetőhorgászatban a baitcaster multiorsók a peremfutó orsókkal szemben előnyös tulajdonságokkal bírnak, különösen a nehezebb műcsalik használata esetén. Közvetlenebb csalivezetést tesznek lehetővé és nagyobb vonzóerőt produkálnak.

A Magforce mágnesfék a dobások biztonsága mellett segíti az elérhető táv növelését is. A hajtás nagy áttétele, 7.3:1 (100-as modell) illetve 6.3:1 (200-as modell) a garancia arra, hogy szinte bármilyen csalivezetési stílushoz tökéletesek az orsók.  Az ATD fékrendszer gondoskodik a beállított fékerő folyamatos rendelkezésre bocsátásáról a korábban megszokott magasabb indulási ellenállás kiküszöbölésével. Az extra méretű hajtókargomb és a hosszú hajtókar segítségével kényelmesebb az orsó használata és nagyobb vonzóerőt tudunk így kifejezni.

Bal kézzel tekerjük

ModellCsapágyÁttételZsinórkapacitásZsinórbehúzásTömeg
100HSLA5+1db7,3:10,32mm/135m77cm215g

8 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close