Close

By Döme TF Long Cast Pro Method Feeder Kosár

by Döme Team Feeder

A By Döme Team Feeder Method Long Cast távdobó kosarak új, továbbfejlesztett verziója. Az előd is méltán volt a legnépszerűbb method kosár a kiváló dobási tulajdonságai miatt, azonban az ez a modell még azt is túl túlszárnyalja.

Kiszerelés: 2db/csomag

További részletek

2 290 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A By Döme TF Long Cast Pro Method Feeder Kosár súlypontját számítógépes tervezéssel javították, ami még nagyobb dobástávolság elérését teszi lehetővé. A középső borda eltávolításával nagyobb csalik és nagyobb horgok problémamentes használata is elérhető. A gubancolódást megelőző vezető szár hossza gondos tesztelések után lett beállítva ahhoz, hogy a 100 méter feletti dobásokat is megfelelően stabilizálja. A kosár anyaga cink-alumínium ötvözet, ami elnyűhetetlenné teszi a kosarat és nem mellesleg sokkal környezetbarátabb mint a hagyományos ólomból készült társai.
A kosár alján lévő lyukak elősegítik az etetőanyag gyorsabb kioldódását, illetve kitekeréskor a kosárnak kisebb ellenállása van a vízárammal szemben, ezért nem pattog és csavarodik a víz tetején.
A kosár alján található műanyag hüvelybe pontosan passzol a forgó, ami lehetővé teszi, hogy fix önakasztós módszerként, vagy egy gumigyöngy közbeiktatásával csúszós szerelékként alkalmazzuk a kosarunkat. Formatervezése és kivitelezése a már megszokott magas minőségű!
A Long Cast Pro kosarak töltéséhez a Vario Method töltőszerszám alkalmas!

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close