Close

Haldorádó Dart Pro XL Etetőkosár

Haldorádó

A DART PRO L és XL a nagy sikerű Dart L és XL  távdobó method feederkosarak továbbfejlesztett változatai. Több pontos fejlesztések történtek ezzel a közkedvelt kosárral.

További részletek

1 499 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Hol tapasztalható a különbség? A felhasználói igényeket és visszajelzéseket figyelembe véve, 3 fő ponton történt változás:

1.     A kosár alapanyaga egy teljesen új, szinte törhetetlen műanyag lett.
2.     A vezetőszár töve, további alátámasztást és megerősítést kapott.
3.     A fém nehezék rögzítése a kosártesthez vastagabb szegecsekkel és hatékonyabb, precízebb technológiával történik.

Az XL-es méret 80 méter feletti távok könnyed eléréséhez készült. Hol lehet ennek a vége? Határ a csillagos ég, de nagyban függ a használt felszereléstől és horgász dobótechnikájától, hogy végül meddig repül.
A kosarak jól átgondolt kialakítása és precíz tervezése biztosítja, hogy rendkívül erős lendítés mellett is megmaradjon ezekben az etetőanyag, ezt az alsó + felső korlát és az oldalperem garantálja. Nagyméretű csalik is belehelyezhetők és a horog is nagyon nehezen akad bele. A vezetőszár, végén 4 lapkával, nagyon stabillá teszi a repülést. Még erőteljes oldalszélben is, sebészi pontossággal lehet ezekkel dobni. Fontos megemlíteni, hogy ez a kosár egyetlen anyagból van kiöntve, a vezetőszár sem ragasztott, így elképzelhetetlen, hogy lecsússzon róla.
Nagyon-nagyon stabil, masszív darab mindegyik, és emellett nagyon precíz és szép az öntése mindegyiknek. Sehol egy sorja vagy megfolyás, egyszerűen igényes és jól megcsinált kosarak, amelyek csak azt tudják, amire kitalálták őket!
Ezek a Long Cast kosarak gumis töltőjéhez vannak optimalizálva.

Méretsor:  Dart XL 45, 55, 65 g

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close