Close
Cralusso Rocket Method Kosár Megtekintés nagyban

Cralusso Rocket Method Kosár

Cralusso

A Cralusso 2021-es innovációja, a hosszanti bordás method kosár család, melynek kifejlesztéséhez a legmodernebb 3D nyomtatás technológiáját alkalmazták. Rocket method kosáron hosszanti irányban elhelyezkedő bordák, kiválóan megtartják az etetőanyagot, megfelelő helyet biztosítanak a csalinak és csökkentik a horog elakadás lehetőségét

További részletek

1 099 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Az előretolt súlypont és a hosszabb szár kiváló repülést, távoli dobásokat biztosít a method kosárnak. Töltéséhez a forradalmian új megoldású SHELL töltő szerszámot ajánljuk, mellyel a leggyorsabban és legegyszerűbben tölthetjük kosarunkat és üríthetjük szerszámunkat.

A horgászok igényeinek megfelelően, a method kosarak a szerelék megbontása nélkül a zsinórról egy pillanat alatt levehetőkcserélhetők. Nagy szabadságot biztosítva, szállításhoz, vagy a különböző súlyú method kosarak variálásához.

A kisebb méretű 25-30-40 gr-os kosarak súlya környezetbarát cink anyagból készültek, melyek beszakadás esetén sem terhelik környezetünket. Az etetőanyagot tartó kosár felső részének gyártásához, 50 %-ban újrahasznosított alapanyagot használtak.

Tippek a Cralusso Rocket method kosár használatához:

  • egyszerűen, gyorsan cserélheted kosarad a szerelék megbontása nélkül és szállítás közben sem fogja terhelni zsinórod a kosár súlya. 
  • a forradalmian új megoldású SHELL töltő szerszám használatával gyors és egyszerű a kosár töltése, ürítése. 
  • a Rocket kosárhoz ajánlott SHELL töltőt alkalmazva, egy töltésen belül kétféle keménység és gyorsabb oldódás érhető el az etetőanyaggal. A töltő a kosár tetején keményebb, a vízbe becsapódást jobban elviselő réteg alakul ki. Míg a kosár oldalainál a töltőn található kimetszésnek köszönhetően kevésbé tömör, gyorsabb etetőanyag kioldódást biztosító rész alakul ki. 

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close