Close
Maros Mix ECO Busa Etetőanyag Megtekintés nagyban

Maros Mix ECO Busa Etetőanyag

Maros Mix

A Maros Mix ECO Busa Etetőanyag egy világos színű etetőanyag, kifejezetten busák horgászatához. Etetőkosárban használva kiváló eredmények érhetők el vele!

További részletek

899 Ft‎ bruttó

899 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

További információk

Ezek a távol-keletről tudatosan betelepített idegenhonos halfajok oly mértékben lepték el a hazai vizeket, hogy muszáj foglalkozni a horgászatukkal. Nem egyszerű a feladat, hiszen két planktonevő halfajról van szó, amelyek a hagyományos horgászmódszerekkel kevéssé foghatóak. Mint tudjuk, a magyar horgász rafinált és leleményes.

A „bogáncs” szerelék, vagy az erősen felhőző etetőanyaggal töltött etetőkosár mögött nagyon rövid, 3-5 cm-es előkére kötött éles, de erős kis horgon felkínált hungarocell golyó lett a megoldás. A planktonszerű etetőanyag-felhőben szürcsölgető busák a hungarocell golyóval meglebegtetett horgot felszívva megakadnak az ügyesen összeállított szereléken, és már kezdődhet is a fárasztás. Ahhoz viszont, hogy idáig eljussunk, kell egy hatékony, nagyon jól felhőző könnyű, folyamatosan „füstölgő” algás, plankton hatású etetőanyag.

Ennek az etetőanyagnak a segítségével a busák hatékonyan horogra keríthetők, a kapás és a fárasztás élménye pedig nem hétköznapi, főleg ha egy több tíz kilós példánnyal kötjük össze a bajuszt.

Ajánlott termékek

18 további termék ebben a kategóriában:

Close