Close
Maros Mix EA Hidegvizi Ponty Kárász Etetőanyag Megtekintés nagyban

Maros Mix EA Record Hidegvizi Ponty Kárász Etetőanyag

Maros Mix

MAEA206

A Maros Mix Erdei Attila Record Hidegvizi Ponty Kárász egy sötét színű, édes ízvilágú, vaníliás-citromos ízesítésű etetőanyag, amivel eredményesebbek lehetünk a lehűlt vizeken.

Kiszerelés: 2kg

További részletek

1 890 Ft‎ bruttó

945 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés2000g

További információk

Maros Mix EA Record Hidegvizi Ponty Kárász Etetőanyag

A lehűlt vizekben kissé más törvények vonatkoznak a halak táplálkozására, mozgására, életfolyamataikra mint az év melegebb időszakában. Alapvetően az ilyen őszi, téli, kora tavaszi időszakokban óvatosabban kell bánni az etetés, az etetéssel bejuttatott élőcsali és szemes anyag mennyiségével egyaránt. Emellett azt is meg kell jegyezni, hogy a halak a lelassult életműködésük miatt ebben az időszakban sokkal óvatosabbakká válnak. A sokéves tapasztalat egyértelműen mutatja azt a tényt, hogy a sötét vízfenéken egy sötét színű etetésre sokkal bátrabban összeállnak a halak, mintha ott egy világos, számukra idegen folt terülne el. Ezért ilyenkor egy kellően lefinomított szerelékkel, apró csalival, könnyű horoggal, vékony előkével és persze nagyon pontos horgászattal, valamint egy az aljzatba simuló színű etetőanyaggal lehetünk csak igazán eredményesek.

Fenekező horgászat, feederezés során az inline method és hagyományos bordás kosárba egyaránt jól használható. A finom szerelékes, hosszú előkés feeder módszer opened kosaraival a jó tapadás miatt kifejezetten nagy mennyiségű szemes anyag, például csemege kukorica juttatható be vele az etetés helyére. Az ország számos területén pontyos, kárászos, dévéres tavakon, holtágakon, csatornákon tesztelve igen jó eredményeket mutatott hobbi horgászatokon és akár pontyos versenyeken is.

Ajánlott termékek

25 további termék ebben a kategóriában:

Close