Close
Maros Mix XXL Etetőanyag Megtekintés nagyban

Maros Mix XXL Etetőanyag

Maros Mix

MAXX101

Az XXL családon belül valamennyi víztípusra, halfajra és vízhőmérsékletre megtalálható egy tökéletes versenykeverék. A körülményektől függően ezek az etetőanyagok úszós, method feeder és hosszú előkés feeder módszerhez egyaránt eredményesen felhasználhatók.

További részletek

1 390 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Hosszú évek versenyzői és- etetőanyag gyártói tapasztalatának az esszenciája ez a termékcsalád a Maros cég termékpalettáján. Az ide tartozó etetőanyagok valamennyi tagja válogatott, első osztályú alapanyagokból, különleges technológiával a versenyzés céljaira előállított keverék. Számos országos bajnoki cím, VB, EB érem megszerzése köszönhető ezeknek az etetőanyagoknak. A cég versenyzői szinte valamennyi európai országban edzés és versenykörülmények közt tesztelték ezeket az anyagokat, és ezek a tapasztalatok szolgáltak alapul a további fejlesztésekhez. A sikerhez nagyban hozzájárul az olajos magvak ideális szintű, egyenletes pörkölése és a tökéletes ízhatás kialakítása.


Maros Mix XXL Etetőanyag

Általános dévéres, kárászos, pontyos versenyetetőanyag. A finom és közepes frakciójú szemcseszerkezetben darabosabb anyagok, nagyobb morzsaszemek is találhatók. Az etetőanyag íz- és aromahatását a pörkölt olajos magvak uralják.

Pontyos-keszeges vizeken őrölt TTX-szel és XXL ponty folyadék aromával jól adalékolható. Nagy dévéres, jászos, karika keszeges helyeken az angol, vagy a süllyedő nehéz morzsa és az XXL dévér folyadék aroma a jó választás ennek a keveréknek a felturbózásához.

Kiszerelés: 1kg

Ajánlott termékek

25 további termék ebben a kategóriában:

Close