Close

Carp Academy Pulsar Elektromos Kapásjelző Szett

Carp Academy

A Carp Academy Pulsar kapásjelző szett elektromos kapásjelzőkből, egy vezeték nélküli vevő készülékből, és egy törésálló, szivaccsal bélelt műanyag szállítótáskából áll. Az elektromos kapásjelzők önállóan, rádiókapcsolat nélkül is működtethetők. Használatba vétel előtt célszerű ellenőrizni, hogy az elemfedél alatt található mikrokapcsolók milyen állásban vannak.

További részletek

28 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A készülékek összehangoltan kerülnek a boltokba, ha mégis kommunikációs zavart észlel, azt ezeknek a mikrokapcsolóknak az eltérő állása okozhatja.

Vevő:

Hatótávolsága a 7 cm-es külső antennának köszönhetően 150-250 méter.
A központi egység bekapcsolása a tetején található gomb jobbra tolásával történik. Ezen a készüléken a V gombbal (volume) a hangerőt tudjuk szabályozni. A T (tone) gombbal a hangszínt lehet beállítani. A készülék felső részén négy különböző színű (zöld, narancssárga, kék, piros) led található, amelyek megegyeznek az elektromos kapásjelzőkön található fő ledek színével. Ez (is) segít majd kapáskor beazonosítani, hogy melyik jelzőtől érkezett a riasztás.

1 db 9 V-os elemmel működik. (Az elem nem alaptartozék)

Fej:

Bekapcsolása a készülék alsó részén található gomb jobbra vagy balra tolásával történik.

Ha balra tolja a gombot, a készüléken kigyullad a fő led és megszólal az alap csengőhang. A fő led 15 másodperc múlva elalszik, biztosítva a takarékos elemfelhasználást. Kapáskor kigyullad a fő led és az alatta található 2 segéd led, így nem lehet eltéveszteni, hogy melyik jelzőn volt a kapás, hiszen igen látványosan közvetíti azt felénk.

Ha a kapásjelzőn a kapcsológombot jobbra tolja el, minden eddig ismertetett funkció továbbra is működik, plusz bekapcsol az éjszakai ledvilágítás is. Ez egy kék led a készülék jobb oldalán, amely a sötétben is segít a megtalálásában.

A kapásjelzőn 3 tekerőgombot talál. A V gombbal (volume) a hangerőt tudjuk szabályozni. A T (tone) gombbal a hangszínt lehet beállítani, hogy a kapásjelzők más és más hangon szólaljanak meg. Az S gombbal a készülék érzékenységét (sensitivity) tudja tetszés szerint hangolni. Ha fúj a szél és mozog a lesúlyozott swinger, rendkívül idegesítő, hogy az elektromos kapásjelző állandóan pittyeg. Ezen a készülékeken az 1-2 centis húzástól, a durva 10 centis mozdításig hangolhatja készüléke érzékenységét. Ez a funkció sokszor megfizethetetlen!

16 további termék ebben a kategóriában:

Close