Close

Carp Zoom Express K-28 Kapásjelző Szett 3+1

Carp Zoom

Tetszetős megjelenés, kifogástalan működés, alacsony árfekvés. Ezek a főbb irányelvek amikor egy Carp Zoom elektromos kapásjelzőt megalkotnak. Valójában sikerült is nekik, tedd próbára nem fogsz csalódni.

További részletek

25 290 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A többnapos vagy éjszakai horgászatok nélkülözhetetlen kelléke a megfelelő minőségű, megbízható kapásjelző, mely a legapróbb mozdítást is érzékeli. Erre jelent kiváló alternatívát a Carp Zoom Express K-28 Kapásjelző Szett 3+1, melynek kis méretű, merev falas kofferében három különböző színű leddel felszerelt kapásjelző és egy 150-200 méter hatótávolságú vevő kapott helyet.

A vevő kapás esetén az aktív jelző színével villog, így már a sátorban eldönthető melyik boton van kapás. Ha a hal időközben otthagyná a csalit, a kb. 25 másodpercig villogó jelzőfény akkor is tudatja velünk melyik pálcán volt akció.

A jelzőt többpontos, mágneses érzékelővel látta el a gyártó, így a finomabb mozdításokról sem maradunk le, érzékenysége az „S” gombbal szabályozható. Igény esetén az „L” gomb megnyomásával aktiválható az éjszakai jelzőfény. A jelzőhöz természetesen ledes swinger is csatlakoztatható.

Vevő: 3 db AAA (nem tartozék)

Jelző: 1 db 9V (6LR61) (nem tartozék)

Ajánlott termékek

20 további termék ebben a kategóriában:

Close