Close
Carp Academy Weekend Fotel Megtekintés nagyban

Carp Academy Weekend Fotel

Carp Academy

7127-001

Rendkívül stabil, kényelmes ülőhely mind a horgászok, mind a szabadidős tevékenységet gyakran űzők (kempingezés, napozás, szalonnasütés...stb.) számára.  Nagy előnye még hogy a karfa függőleges mozdításával állíthatjuk a háttámla dőlésszögét úgy, hogy még csak fel sem kell kelnünk a helyünkről, illetve egyetlen mozdulattal összecsukható.

További részletek

18 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A nagysikerű Carp Academy Luxxus horgász szék egy kicsit egyszerűbb változata. Hátsó lábai nem teleszkóposak, illetve kisebb az ülőfelülete, de 100kg-ig garantáltan terhelhető.

Carp Academy Weekend Fotel huzata strapabíró, vízlepergető Oxford Nylon anyagból készült. A „legömbölyített”, hosszított karfák és a széles tartományban állítható háttámla sokkal kényelmesebbé teszik a vízparton tartózkodást. Ennél a fotelnél a megszokott tekerőgombos konstrukció helyett a karfákba építették a lazító és szorító szerkezetet, melynek segítségével állítani lehet a fotel háttámlájának dőlésszögét. Hogy ezt megtehessük, mindössze annyi a dolgunk, hogy a karfákat kattanásig felfelé húzzuk, majd ha az ezáltal szabadon dönthetővé vált háttámlával megtaláltuk a számunkra ideális állást, mindössze le kell nyomni a karfákat, s máris fixen rögzítetté vált a fotel háta. E fotel lábazata is remekül alkalmazkodik a terephez, így stabilan áll rendelkezésünkre a legkülönbözőbb sáros, egyenetlen talajon is.

29 további termék ebben a kategóriában:

Close