Close

Katalógus

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó
  Hossz
  Dobósúly
  Típus
  Bot hossza
  Horgászbotok

  Horgászbotok Termékek száma: 187

  Áruházunk több száz fajta horgászbotot tart raktáron, átfogó kínálatot biztosít a teljes hazai halfauna kifogására. Találsz itt bojlis és feeder botokat, pergető, harcsázó, de úszós botokat is bőven. Igyekszünk mindent raktárról, szinte azonnal kiszolgálni.

  Alkategóriák

  • Feederbot

   Hazánk legnépszerűbb fenekező módszeréhez a feeder horgászathoz találsz itt botokat. Távdobó feederbot és method feeder is van bőven. Rendeld meg és mi másnapra szállítjuk. Valóban akciós feeder botokat vásárolhatsz áruházunkban. A feederbotok erősségét a dobósúly feltüntetése mellet, amit grammban határoznak meg a gyártók, egy keménységi mutatót is alkalmaznak. A lágy botokat Medium, illetve Medium-Heavy, az erősebbeket Heavy illetve Extra-Heavy feederbotnak nevezzük. A távdobó és folyóvízi modellek XXH azaz Extra-Extra-Heavy jelzést kapták. Csatornákon illetve csónakban a 2,7 és 3 méteres modellek a leginkább praktikusak.Az általunk forgalmazott márkák: Shimano, Nevis, By Döme, Team Feeder, Tubertini, Daiwa, Cormoran, Delphin, Manta, Carp Zoom.

  • Pergetőbot

   Kínálatunkban megtalálod az UL peregtő botokat, a könnyű lágy akciójú sügeres pálcákat, és a feszes süllőző pálcákon át a csukapergetés erősebb modelljeit is . Kétszáz fajta pergetőbotunk között a harcsapergetésre alkalmas modellek között is válogathatsz.

  • Bojlisbot

   A bojlis hogászok tábora két részre szakadt, a behúzós és a dobós peca kedvelőire. Mi mindkét tábor bőven talál magának megfelelő bojlis botot ebben a kategóriában. A csónakos, behúzós módszert kedvelők a rövid 2,4-3méteres modelleket, a dobós pecások pedig a 3,6 és 3,9méteres botokat részesítik előnyben.

   Az általunk forgalmazott márkák: Shimano, Nevis, By Döme, Team Feeder, Daiwa, Delphin, Carp Zoom.

  • Rakós- és Spiccbot

   Az egyszerű csalihalfogó spiccbotoktól a komoly versenybotokig széles választékban kínáljuk a teleszkópos és rakós spiccbotjainkat.

  • Matchbot

   Teleszkópos és háromrészes úszós botokat kínálunk ebben a kategóriában. Matchbotok, telematch botok és az erősebb float típusú botok vannak áruházunk kínálatában.

  • Harcsázóbot

   Ki ne szeretne egy kapitális harcsával megküzdeni? Az itt bemutatott harcsás botok a a legkiválóbb gyártók választékából gondosan összeállított program a nagyvadak leküzdésére.

   A kuttyogató botok, a fenekező harcsás botok, a stupekos  horgászathoz való hosszabb modellek, és a pillekönnyű, de mégis acélosan kemény harcsapergetőbotok is megtalálhatóak Horgász webshopunk ezen kategóriájában.

  • Teleszkópos bot

   Sokan kedvelik a teleszkópos horgászbotokat a kis kompakt szállításuk és egyszerű használhatóságuk miatt. Kis helyen elférnek gyorsan összeszerelhetőek. Ebben a kategóriában az általunk forgalmazott botokat mutatjuk be nektek.

  • Bolognai bot

   A bolonyai módszer alapja a hosszú gyűrűs horgászbotok használata melyeket úszóval szerelve álló és folyóvízen egyaránt használhatunk. A hazai igényekhez igazodva megtalálhatod a webshopunkban a 3 méteres rövid keszegezőbottól a 7-8 méteres folyóvízi változatig.

  • Általános 2-3 részes...
  • Topset
  oldalanként
  1 - 18 elem 187 elemből
  1 - 18 elem 187 elemből
  Close