Close
Horgászbotok

Horgászbotok Termékek száma: 209

Áruházunk több száz fajta horgászbotot tart raktáron, átfogó kínálatot biztosít a teljes hazai halfauna kifogására. Találsz itt bojlis és feeder botokat, pergető, harcsázó, de úszós botokat is bőven. Igyekszünk mindent raktárról, szinte azonnal kiszolgálni.

Alkategóriák

 • Feederbot

  Hazánk legnépszerűbb fenekező módszeréhez a feeder horgászathoz találsz itt botokat. Távdobó feederbot és method feeder is van bőven. Rendeld meg és mi másnapra szállítjuk. Valóban akciós feeder botokat vásárolhatsz áruházunkban. A feederbotok erősségét a dobósúly feltüntetése mellet, amit grammban határoznak meg a gyártók, egy keménységi mutatót is alkalmaznak. A lágy botokat Medium, illetve Medium-Heavy, az erősebbeket Heavy illetve Extra-Heavy feederbotnak nevezzük. A távdobó és folyóvízi modellek XXH azaz Extra-Extra-Heavy jelzést kapták. Csatornákon illetve csónakban a 2,7 és 3 méteres modellek a leginkább praktikusak.Az általunk forgalmazott márkák: Shimano, Nevis, By Döme, Team Feeder, Tubertini, Daiwa, Cormoran, Delphin, Manta, Carp Zoom.

 • Pergetőbot

  Kínálatunkban megtalálod az UL peregtő botokat, a könnyű lágy akciójú sügeres pálcákat, és a feszes süllőző pálcákon át a csukapergetés erősebb modelljeit is . Kétszáz fajta pergetőbotunk között a harcsapergetésre alkalmas modellek között is válogathatsz.

 • Bojlisbot

  A bojlis hogászok tábora két részre szakadt, a behúzós és a dobós peca kedvelőire. Mi mindkét tábor bőven talál magának megfelelő bojlis botot ebben a kategóriában. A csónakos, behúzós módszert kedvelők a rövid 2,4-3méteres modelleket, a dobós pecások pedig a 3,6 és 3,9méteres botokat részesítik előnyben.

  Az általunk forgalmazott márkák: Shimano, Nevis, By Döme, Team Feeder, Daiwa, Delphin, Carp Zoom.

 • Rakós- és Spiccbot

  Az egyszerű csalihalfogó spiccbotoktól a komoly versenybotokig széles választékban kínáljuk a teleszkópos és rakós spiccbotjainkat.

 • Matchbot

  Teleszkópos és háromrészes úszós botokat kínálunk ebben a kategóriában. Matchbotok, telematch botok és az erősebb float típusú botok vannak áruházunk kínálatában.

 • Harcsázóbot

  Ki ne szeretne egy kapitális harcsával megküzdeni? Az itt bemutatott harcsás botok a a legkiválóbb gyártók választékából gondosan összeállított program a nagyvadak leküzdésére.

  A kuttyogató botok, a fenekező harcsás botok, a stupekos  horgászathoz való hosszabb modellek, és a pillekönnyű, de mégis acélosan kemény harcsapergetőbotok is megtalálhatóak Horgász webshopunk ezen kategóriájában.

 • Teleszkópos bot

  Sokan kedvelik a teleszkópos horgászbotokat a kis kompakt szállításuk és egyszerű használhatóságuk miatt. Kis helyen elférnek gyorsan összeszerelhetőek. Ebben a kategóriában az általunk forgalmazott botokat mutatjuk be nektek.

 • Bolognai bot

  A bolonyai módszer alapja a hosszú gyűrűs horgászbotok használata melyeket úszóval szerelve álló és folyóvízen egyaránt használhatunk. A hazai igényekhez igazodva megtalálhatod a webshopunkban a 3 méteres rövid keszegezőbottól a 7-8 méteres folyóvízi változatig.

 • Pickerbot
 • Általános 2-3 részes...
 • Topset
oldalanként
1 - 18 elem 209 elemből
1 - 18 elem 209 elemből
Close