Close

Delphin Area TACKLE Carpath Szerelékes Táska

Delphin

101000571

Bélelt aprócikkes táska ahová könnyedén elpakolhatjuk kiegészítőinket. Legyen szó bojlis, feederes horgászatról, ezt a táskát ki tudja majd használni!

További részletek

11 790 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

A Delphin Area TACKLE Carpath egy praktikus bélelt apró cikkes táska, mely elsősorban a horgászoknak készült. A fő pakoló rész egy tépőzárral állítható bélelt fallal tudja szüksége szerint kialakítani, ahova elhelyezheti előketartó dobozait, ólomkészleteit vagy a kapásjelzőit. Középen van egy válaszfal, ahova zacskóstól el tudja helyezni a horgokat, forgókat, stoppereket és egyéb végszerelék kellékeit. Biztosan talál itt helyet kisebb tekercs előke zsinóroknak is. A válaszfal mindkét oldalán 9 zseb található.

A felső részen talál egy cipzáros nagyobb zsebet, ahova el tudja tenni iratait vagy más apróságot mint a fűzőtűt, fúrót, zsinórvágó ollót vagy a horogszabadítót.

A TACKLE táskával minden horgász aprósága egy helyen lesz!

Műszaki paraméterek:
Méretek: 30x20x14cm
Belső méret: 29x15cm
Belső reteszek mérete: 18db 9x5cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészben a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a horgászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

30 további termék ebben a kategóriában:

Close