Close
Haldorádó Nagy Dévér Etetőanyag Megtekintés nagyban

Haldorádó Etetőanyag - Nagy Dévér

Haldorádó

HDFMND

Ez egy igazán különleges keszegező keverék, amely az év minden időszakában garantáltan eredményesen használható. A sötétbarna keverékben „világítanak” a narancssárga fluo morzsa szemcsék, nem hétköznapi látványt nyújtva, amelyek biztosan felkeltik a mederfenéken táplálék után kutató kíváncsi halak figyelmét.

További részletek

1 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés1000g

További információk

A Haldorádó Nagy Dévér etetőanyag csokis kekszet, zsemlemorzsát, babapiskótát, tourteau de maist, belga kenyeret, pirított földimogyorót, piros pastoncinot, pirított kendermagot, coco belget, narancssárga fluo morzsát, spekulatius kivonatot, barna színezőanyagot és különleges ízfokozókat tartalmaz. Bekeverve nagyon intenzív, erős illatú keveréket kapunk, amely kis mennyiségben is hatásos.

A sötétbarna keverékben szinte „világítanak” a narancssárga fluo morzsa szemcsék, nem hétköznapi látványt nyújtva, amelyek biztosan felkeltik a mederfenéken táplálék után kutató kíváncsi halak figyelmét.

Maximum 4-5 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1kg keverék. Ajánlatos a nagyobb szemcsék (tourteau de mais, fluo morzsa stb.) miatt 2-3 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni, majd a bevetése előtt minimum egyszer közepes lyukbőségű törőszitán áttörni. Ekkor kapjuk a legtökéletesebb állagot! Semleges ízhatású ballaszt anyagokkal (pl.: kukoricadara, zsemlemorzsa, különféle horgászföldek) tovább hígítható, amely során nem veszít csalogatóhatásából.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close