Close
Haldorádó Fűszeres Hal Etetőanyag Megtekintés nagyban

Haldorádó Etetőanyag - Fűszeres Hal

Haldorádó

HDFMFH

Az élénkzöld színű, kellemetlenül büdös, fűszeres, hallisztes, finom szemcseméretű keverékben fluo morzsa, repce és apró pellet van. Nagyon markáns, büdös, halas szaga és íze van, amelyet a többfajta gondosan válogatott hallisztnek és halolajnak köszönhet. Ezt bolondították meg egy különleges fűszerkeverékkel.

További részletek

1 499 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés1000g

További információk

A Haldorádó Fűszeres Hal Etetőanyagban fluo morzsa, repce és apró pellet van. Nagyon markáns, büdös, halas szaga és íze van, amelyet a többfajta gondosan válogatott hallisztnek és halolajnak köszönhet. Ezt bolondították meg egy különleges fűszerkeverékkel. Ahogy melegszik a víz, úgy lesz egyre fogósabb, de hideg vízi horgászatok során is remekül teljesített.

Az etetőanyag színe élénkzöld, amely nem egy „láthatatlan” szín, sőt nagyon is feltűnő! De pont ez a cél, hogy felhívjuk rá a nagyobb halak figyelmét, miközben megpróbáljuk távol tartani tőle az aprókat.

Maximum 3,5-4,5 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos 1 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni és minimum egyszer áttörni törőszitán, ekkor lesz a legjobb a tapadása és leggyorsabb az oldódása.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close