Close
Haldorádó Édes Ananász Etetőanyag Megtekintés nagyban

Haldorádó Édes Ananász Etetőanyag

Haldorádó

HDFMEA

Nagyon kellemes, édes intenzív íze és aromája van, amely válogatott kukoricaszármazékokból és sütőipari termékekből épül fel. Finom szemcseméretű, darabos falatokkal dúsított, élénksárga színű keverék.

További részletek

1 299 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés1000g

További információk

A Haldorádó Édes Ananász Etetőanyag kifejlesztésének egyik legfőbb oka az volt, hogy amikor a víz hőfoka átlépi a 20 Celsius-fokot, új időszámítás kezdődik. A hagyományos etetőanyagok ilyenkor már nem elég hatásosak. E kiváló etetőanyag keverékek különlegessége, hogy a felmelegedett vizekben, a legmelegebb időszakban működnek a leghatékonyabban, amikor már nehéz a sok természetes táplálékkal versenyezni. Intenzív aromájuk messziről horgunk közelébe csalja, és ami még fontosabb, táplálkozásra ingerli a halakat.

Ebben az etetőanyagban nincs halliszt és semmi büdös adalék, vagy aroma. Nagyon kellemes, édes intenzív íze és aromája van, amely válogatott kukoricaszármazékokból és sütőipari termékekből épül fel. Ez főleg azokon a nagy természetes vizeken és horgászegyesületi tavakon lehet fogós, ahol a hal nem szokott hozzá a büdös, hallisztes keverékekhez. Kifejezetten hatásos kukoricával és ízben hozzá illő édes pelletekkel kombinálva. Finom szemcseméretű, darabos falatokkal dúsított, élénksárga színű keverék.

30 további termék ebben a kategóriában:

Close