Close
Haldorádó Ready Method Etetőanyag Fusion Megtekintés nagyban

Haldorádó Ready Method Etetőanyag - Fusion

Haldorádó

HDREDMET-006

A Ready Method család nyári időszakra, 20 C° feletti vízhőfokhoz készített tagja, a Fusion, amely a nagy sikerű Kék Fúzió termékek újabb családtagját is jelenti egyben. Ez tulajdonképpen egy csúcs tejsavas method etetőanyag, a jól bevált Kék Fúzió aromával ízesítve, kék színben. Nem csak a pontyokra, hanem az amurokra is nagy hatással van!

További részletek

1 499 Ft‎ bruttó

1 874 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés800g

További információk

2018-ban kerültek forgalomba a Haldorádó Ready Method etetőanyagok. Ezek olyan komplett, megnedvesített és előre bekevert keverékek, amelyeket a kibontás után egy törőszitán áttörve már kosárba is lehet tölteni. Mindegyik etetőanyagon egyértelműen feltüntették, hogy milyen vízhőmérséklet mellett vagy milyen időszakban hatásosak.


Már a fejlesztésük során szembesültek azzal, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat tudtak előállítani, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagot csupán vízzel bekeverték.


FONTOS! A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni!

30 további termék ebben a kategóriában:

Close