Close
Haldorádó Ready Method Etetőanyag Amanda Megtekintés nagyban

Haldorádó Ready Method Etetőanyag Amanda

Haldorádó

HDREDMET-008

A Haldorádó Ready Method Amanda egy 4 évszakos, egész évben eredményesen használható etetőanyag. Zöld színű, erőteljes sós íz és nagyon intenzív pisztácia, mandula és csokoládé aroma jellemzi. Hallisztet vagy állati fehérjét nem tartalmaz. Kifejezetten ajánlott nagy kiterjedésű természetes vizeken való horgászathoz is, amikor pontyok, nagy kárászok, nyáron pedig amur a célhal.

Kiszerelés: 800g

További részletek

1 199 Ft‎ bruttó

1 499 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

További információk


A Haldorádó Ready Method etetőanyagokat már készen, megnedvesítve és bekeverve találják a horgászok a csomagolásban, amit kibontás után már csak át kell törni egy törőszitán és mehetnek is a kosárba.


Fejlesztésük során szembesültek azzal, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat tudtak előállítani, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagot csupán vízzel bekeverték.


FONTOS! A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni!

30 további termék ebben a kategóriában:

Close