Close
Haldorádó Legend Etetőanyag - Édes Ananász Megtekintés nagyban

Haldorádó Legend Etetőanyag - Édes Ananász

Haldorádó

HD23835

Nagyon kellemes, édes intenzív íze és aromája van, amely válogatott kukoricaszármazékokból és sütőipari termékekből épül fel. Finom szemcseméretű, darabos falatokkal dúsított, élénksárga színű keverék.

További részletek

1 690 Ft‎ bruttó

2 113 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés800g

További információk

A Haldorádó Legend Édes Ananász Etetőanyag kifejlesztésének egyik legfőbb oka az volt, hogy amikor a víz hőfoka átlépi a 20 Celsius-fokot, új időszámítás kezdődik. A hagyományos etetőanyagok ilyenkor már nem elég hatásosak. E kiváló etetőanyag keverékek különlegessége, hogy a felmelegedett vizekben, a legmelegebb időszakban működnek a leghatékonyabban, amikor már nehéz a sok természetes táplálékkal versenyezni. Intenzív aromájuk messziről horgunk közelébe csalja, és ami még fontosabb, táplálkozásra ingerli a halakat.

Ebben az etetőanyagban nincs halliszt és semmi büdös adalék, vagy aroma. Nagyon kellemes, édes intenzív íze és aromája van, amely válogatott kukoricaszármazékokból és sütőipari termékekből épül fel. Ez főleg azokon a nagy természetes vizeken és horgászegyesületi tavakon lehet fogós, ahol a hal nem szokott hozzá a büdös, hallisztes keverékekhez. Kifejezetten hatásos kukoricával és ízben hozzá illő édes pelletekkel kombinálva. Finom szemcseméretű, darabos falatokkal dúsított, élénksárga színű keverék.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close