Close
Haldorádó Ready Method Etetőanyag - Mangó Megtekintés nagyban

Haldorádó Ready Method Etetőanyag - Mangó

Haldorádó

HDREDMET-009

A Haldorádó Ready Method – Mangó egy kellemes, gyümölcsös, édes keverék, így remekül használható minden évszakban. Akár már jégveszte után bevethető, de ahogy melegszik a víz, úgy lesz egyre hatékonyabb! A színe narancssárga, amely még a zavaros vízben is látványos, így utat mutat a halaknak. Amur és ponty method módszerrel történő horgászatához ajánlott.

További részletek

1 699 Ft‎ bruttó

2 124 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés800g

További információk

2018-ban kerültek forgalomba a Haldorádó Ready Method etetőanyagok. Ezek olyan komplett, megnedvesített és előre bekevert keverékek, amelyeket a kibontás után egy törőszitán áttörve már kosárba is lehet tölteni. Mindegyik etetőanyagon egyértelműen feltüntették, hogy milyen vízhőmérséklet mellett vagy milyen időszakban hatásosak.


Már a fejlesztésük során szembesültek azzal, hogy az etetőanyagokat különböző magas ásványi anyag tartalmú, betain, illetve aminosav koncentrátumokkal kezelve, kicsit érlelve, sokkal fogósabb kajákat tudtak előállítani, mint amikor bármelyik száraz etetőanyagot csupán vízzel bekeverték.


FONTOS! A Ready Method etetőanyag használatánál mindössze egy dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy semmiképpen sem szabad vizet hozzáadni!

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close