Close
Haldorádó Fluo Energy Kék Fúzió Etetőanyag Megtekintés nagyban

Haldorádó Fluo Energy Etetőanyag - Kék Fúzió

Haldorádó

HFE-KP

Teljesen hallisztmentes, viszont magas a kukoricaszármazékok aránya, így egy nagy energiatartalmú, szénhidrát-dús etetőanyag. Állaga homogén, így oldódása egyenletes és gyors, viszont tartalmaz néhány nagyobb, sárga szemcsét is, amik garantáltan nem kerülik el a termetesebb halak figyelmét sem!

További részletek

1 690 Ft‎ bruttó

2 112 Ft‎ / kg

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés800g

További információk

A Kék Fúzió merőben eltér a többi Fluo Energy etetőanyagtól, ugyanis színe igazán látványos, figyelemfelkeltő, ám semmiképpen nem egy kirívó, hivalkodó árnyalat. Ez az etetőanyag tulajdonképpen tökéletes kombinációja egy modern, extravagáns keveréknek, mely ugyanakkor maximálisan alkalmas az óvatos, öreg pontyok megfogására is. Teljesen hallisztmentes, viszont magas a kukoricaszármazékok aránya, így egy nagy energiatartalmú, szénhidrát-dús etetőanyag. Állaga homogén, így oldódása egyenletes és gyors, viszont tartalmaz néhány nagyobb, sárga szemcsét is, amik garantáltan nem kerülik el a termetesebb halak figyelmét sem!

A Haldorádó Fluo Energy Kék Fúzió etetőanyag ideális választás a hideg vízi horgászatokhoz, de hatékony nagy nyomású állóvizeken, horgászversenyeken, illetve akár nagy kiterjedésű egyesületi és természetes tavakon való horgászathoz egyaránt!

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close