Close
Haldorádó Fluo Energy Fekete Erő Etetőanyag Megtekintés nagyban

Haldorádó Fluo Energy Etetőanyag - Fekete Erő

Haldorádó

HFE-BP

A Haldorádó Fluo Energy Fekete Erő kifejezetten a hideg vízi horgászatokhoz lett kifejlesztve. A koromfekete keverék oldódás közben sötét színű felhőt képez a vízben, amely felkelti a halak figyelmét, de elaltatja a gyanakvásukat.

Nélkülöz minden nagyobb szemcsét, teljesen homogén, így oldódása egyenletes és gyors.

További részletek

1 299 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés800g

További információk

Az Haldorádó Fluo Energy etetőanyag család nemcsak különös gonddal kiválogatott alapanyagaival, egyedi íz- és illatharmóniájával, hanem kirobbanó megjelenésével is magára irányítja a figyelmet. Készre keverve válik még szembetűnőbbé intenzív színe, amely a vízben lassan, de folyamatosan oldódva óriási, színes felhőt képez. Ez olyan plusz vonzerőt ad az etetőanyagnak, amelynek egyetlen hal sem képes ellenállni.

Az oldódás közben képződő felhő egy ősi üzenet a halak számára, amely egyet jelent a táplálékkal, és az aljzatot turkáló fajtársak aktív jelenlétével. Ha pedig engedve kíváncsiságuknak közelebb úsznak, megérezve az etetőanyag finom ízét és aromáját, szinte biztos, hogy heves táplálkozásba kezdenek, és csupán idő kérdése, hogy mikor találják meg a horogra tűzött csalit is. Az új etetőanyag család minden tagja a pontyok céltudatos és szelektív horgászatára lett kifejlesztve, legyen szó bármilyen horgászmódszerről!


A Fekete Erő/Black Power, merőben eltér a többi Fluo Energy etetőanyagtól, ugyanis színe egyáltalán nem látványos, ám mindenképpen figyelemfelkeltő!

A koromfekete keverék oldódás közben sötét színű felhőt képez a vízben, amely felkelti a halak figyelmét, de elaltatja a gyanakvásukat.

Nélkülöz minden nagyobb szemcsét, teljesen homogén, így oldódása egyenletes és gyors. A Haldorádó Fluo Energy Fekete Erő kifejezetten a hideg vízi horgászatokhoz lett kifejlesztve, de ajánlott a nagy nyomású állóvizeken, horgászversenyeken és kis kiterjedésű tavakon.

30 további termék ebben a kategóriában:

Close