Close
Haldorádó Gold Feeder Master Fish Etetőanyag Megtekintés nagyban

Haldorádó Gold Feeder Master Fish Etetőanyag

Haldorádó

HGF-MF

Könnyen emészthető, nem laktató, nagyon különleges illatú és ízű anyag. Ha valaki megkóstolja, akkor elsőként édes, majd a sós ízt érzi, kiegészülve a halliszt fanyar ízével.

Olyan komplex keverék, amely ideális a finom pontyhorgászathoz, de imádják a termetes kárászok és dévérek is.

További részletek

1 499 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés1000g

További információk

A Haldorádó Gold Feeder Master Fish Etetőanyag a paletta egyik legtartalmasabb, versenyhorgászathoz fejlesztett tagja. Olyan komplex keverék, amely ideális a finom pontyhorgászathoz, de imádják a termetes kárászok és dévérek is. Tökéletesen használható hagyományos  feederezéshez és methodozáshoz is. Nagyon összetett, rendkívül tartalmas etetőanyag, amelyből a hallisztek, frissen pörkölt őrölt olajos magvak, válogatott piskótalisztek és fluo morzsa sem hiányozhatott, számos egyéb értékes alkotóelemekkel kiegészülve. Kizárólag természetes, nagyon magas minőségű  alapanyagokat válogattak össze a fejlesztése során, semmiféle mesterséges aroma, színezék, vagy ízfokozó nem került a keverékbe.

Könnyen emészthető, nem laktató, nagyon különleges illatú és ízű anyag. Ha valaki megkóstolja, akkor elsőként édes, majd a sós ízt érzi, kiegészülve a halliszt fanyar ízével. Kifejezetten ajánlott nagy nyomásnak kitett vízterületekre, óvatosan táplálkozó halakhoz, vagy feletetett pályán történő versenyzéshez. Annyira összetett, annyira komplex keverék, hogy ehhez már semmi nem kell, csak 4-5 dl víz 1 kg száraz anyaghoz.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close