Close
Haldorádó Nagy Ponty Etetőanyag Megtekintés nagyban

Haldorádó Etetőanyag - Nagy Ponty

Haldorádó

HDFMNP

Ez egy igazán különleges keverék, amely az év minden időszakában eredményesen használható, de ahogy nő a vizek hőmérséklete úgy lesz egyre hatásosabb. 25 különböző alkotóelemből áll. Édes, de mégis egyben fanyar illat is jellemzi. 

További részletek

1 690 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés1000g

További információk

A Haldorádó Nagy Ponty Etetőanyagot elsőre egy édeskés-fanyar, de mégis meghatározhatatlan íz- és aromavilág jellemzi, amelyben egyszerre van édes és sós is.

25 különböző alkotóelemből áll:

CSL pellet őrlemény, tourteau de mais (kukoricapogácsa), pirított héjnélküli napraforgómag őrlemény, kender, repce, mogyoró, carrube (szentjánoskenyér), belga kenyér, préselt főtt kukorica, tigrismogyoró, fluo morzsa piros és narancs, kagylóhéj őrlemény, különleges aroma, aminosav, édesítő, spanyol halliszt, színezőanyag, extra kukorica dara, pirított kukorica dara, csokis keksz, sós keksz, master carp pelett 8mm, green betain pellet 4,5mm, prémium carp pellet 4,5mm.

A különleges összetevők közül mindenképpen ki kell emelni az édesvízi kagylóhéj őrleményt amely „roppanóssá” teszi az eledelt. A kagylóhéj a pontyok természetes tápláléka, amely nagyon fontos ásványi anyagokat: meszet és kalciumot is tartalmaz.

A 4 különböző pellet közül kiemelnénk a gyors oldódású green betain pelletet, amely Betain HCl-t is tartalmaz, amely köztudottan az egyik legjobb étvágyfokozó adalékanyag. A 8 mm-es master carp pellettel (szilikonkarika segítségével), akár csalizhatunk is! A keverék beltartalmi értékét a spanyol halliszt és a hozzáadott aminosav tovább növeli.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close