Close

Westin ShadTeez Slim Gumihal 7,5cm 4db/csomag

Westin

Biztosan minden horgász megtalálja a célhalát ennek a karcsú, nyúlánk csalinak a vonzó tekergőzésével, amely bármilyen sebességnél hatékony.

A kisebb méretek miatt sokrétűen használhatók, az éhes ragadozók egyszerűen beszívják, ezért a horog jobban ül kapáskor.

Jig fejjel és stingerrel használva sok szép élményben lehet részünk.

Kiszerelés: 4db/csomag

További részletek

1 890 Ft‎ bruttó

473 Ft‎ / db

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Műcsali mérete7,5cm

További információk

A vastag test, karcsú derék és széles farok együttese által létrehozott, hullámzó és derékbillegő úszásforma még lassú sebességnél is lenyűgözően hat a ragadozókra. Tökéletes jigeléshez, pergetéshez és vertikális pecához is. Sebzett, pánikoló halat utánozva bárki sikereket érhet el vele pillanatok alatt.

* Optimalizált mozgékonyság
* Realisztikus szemek
* Könnyű mozgású korongfarok
* Billegő mozgású dundi test
* Kézzel festett, részletgazdag színek

The Westin Story


Az első csali Ingvar Westin nevéhez fűződik: a tapasztalt esztergályos játékot akart készíteni a gyerekeinek. Vágott egy halformát, ami a vízben húzva úgy izgett-mozgott, mint egy igazi hal. Olyan volt, mint egy nagyméretű csukacsali, így a neve “Jätte” lett – ami svédül óriást jelent. Ezzel nemcsak a Westin Jätte született meg, hanem egy teljesen új mozgás is, mely a Westin sajátja: a “Westin roll”.

Bár Ingvar Westin csak egy játékot készített, a szenvedély és a tökéletességre törekvés vezérelte. Nem sokkal ezután a helyi csukaspecialisták is méltatták a csalit, mikor összehasonlították a kígyózó mozgását, akcióját más csalikkal. Rájöttek, hogy a Jätte mérete és különleges mozgása ellenálhatatlan a legnagyobb csukák számára. Így a gyerekeknek szánt játék végül az apáknak okozott örömöt!

Ingvar lakhelye (a Gävle közeli Skutskär) környékén a csukahorgászok szinte követelték, hogy Ingvar újabb és újabb fantasztikus csalikat készítsen különböző színekben. A horgászok húzták wobblereit helyi folyókban, tavakban, valamint a Balti-tenger félsós vízében, ahol kapitális csukákkal van tele a víz. Ingvar nemsokára már komoly kínálattal rendelkezett.

Mire 1977-ben megfogták vele az első, 20 kilósnál is nagyobbra becsült csukát a svédországi Norrtalje-szigeteknél, a Jätte már messze földön a leghíresebb nagyhalas ragadozócsalinak számított.

Azóta a Westin Jättéval Svédország számos kapitális csukáját becsapták. Ami 1952-ben gyerekjátéknak indult, az a horgászcikk-ipar meghatározó és megbízható márkaneve lett.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close