Close

Gardner Vigilante Bojlis Előkezsinór

Gardner

A Vigilante fonott előkezsinórt a Gardner Tackle kifejezetten a nehéz, akadós terepre, extrém körülményekre fejlesztette ki. Az újgenerációs, egyedülálló zsinórt az úgynevezett Slick Wax felületkezeléssel látták el, amely nem más, mint egy súrlódáscsökkentő vegyület. A zsinór így sokkal jobban ellenáll a víz alatti akadályok, fák, tuskók, kagylók és az éles kövek dörzsölő, koptató hatásainak.

További részletek

3 390 Ft‎ bruttó

170 Ft‎ / m

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés20m

További információk

A különleges gyártási technológiának köszönhetően a Vigilante úgy lett kifejlesztve, hogy kis átmérője mellett is megőrizze hihetetlen erejét és kivételes kopásállóságát. Kimagasló és hihetetlen teljesítményéhez egy rendkívül figyelemre méltó alacsony memória párosul. Mivel egyáltalán nincs nyúlása, ezért még a legkeményebb és a leghosszabb fárasztások során is sikeresen használható. Egyszerűn elengedhetetlen és kulcsfontosságú jelentőséggel bír, az olyan helyeken ahol a standard fonott előkezsinórok sorra csődöt mondanak, és egyáltalán nem tudnak megbirkózni az adott szituációban.

Áttetsző barna színének köszönhetőn diszkréten beleolvad a tómeder alakulataiba és tökéletesen illeszkedik szinte minden vízi környezethez.

ÁtmérőSzakítószilárdság
25lb11,3kg
35lb15,9kg

Ajánlott termékek

25 további termék ebben a kategóriában:

Close