Close

Asalite 5W Akkumulátoros Fejlámpa

Asalite

ASA6820ULTRA, ASAL0300

A Premium Asalite Quality logóval ellátott termékeket kimagasló minőség és anyaghasználat, valamint hosszú távú megbízhatóság jellemzi, funkcionalitásukat tekintve pedig rendkívül innovatívnak számítanak.

További részletek

14 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Az Asalite Akkumulátoros 5W LED Fejlámpa három funkcióval rendelkező lámpa, amelyet egy 5W teljesítményű, extrafényű CREE LED, illetve további egy 1W-os fehér LED és egy 0,5W-os piros LED működtet. Ennek köszönhetően a maximális funkcióval rendkívül magas, 350 lumenes fényerő biztosított. Emellett a termék rendelkezik egy energiatakarékos fényerővel, valamint piros fényű világítási móddal.

Az akku tároló egység a tarkónál, a világító egység pedig a homloknál helyezkedik el, ezzel is biztosítva a megfelelő súlyelosztást akár 6 órás éjszakai túrára. Állítható gumi pántjaival barlangász sisakra is felerősíthető.

A stílusában igényes, mégis masszív kialakítása önmagában garancia a hosszú élettartamra. Ezek a tulajdonságok széleskörű használatra predesztinálják. A fejlámpa hátul az éjszakai láthatóság érdekében kék biztonsági LED-ekkel van ellátva.

Az Asalite Premium Akkumulátoros 5W LED Fejlámpa 100 méter világítási távolságban szórja a fényét, üzemideje pedig akár a 8 órát is elérheti.

Ez a professzionális fejlámpa outdoor sportokra lett kifejlesztve. A 350 lumen fényereje bevilágítja a sötét erdei ösvényeket vagy a gyéren megvilágított városi utcákat.

14 további termék ebben a kategóriában:

Close