Close

Delphin Xenon Akkumulátoros Fejlámpa

Delphin

900013016

Modern fejlámpa a Delphin márkától mely 5W teljesítményt és 300 lm-es fényerőt biztosít. A fejlámpa töltése USB kábellel van megoldva, mikro-USB csatlakozóval. Különleges funkcióként mozgásérzékelőt is tartalmaz. Ez a gomb hosszú megnyomásával aktiválódik, ezután az érzékelő aktív. Ha meg akar valamit világítani, egyszerűen húzza el a kezét a lámpa előtt.

További részletek

7 490 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Az energiát egy 2000mAh akkumulátor biztosítja, de ugyanakkor lehetőség van nem eredeti, 18650 jelölésű akkumulátor használatára is.

A fejlámpának három világítási szintje van. Egy kattintással a lámpa 100%-os teljesítmény mellett 3 órán át világít, a második kattintás után 50%-os teljesítmény mellett 5,5 órán át világít, a harmadik kattintás után 25%-os teljesítmény mellett 8 órán át világít.

A XENON kiválóan képes a fényt a tejüvegnek köszönhetően szétoszlatni, így jól megvilágít mindent közel-távol. Maga a lámpa erős és rugalmas pántra van rögzítve. A műanyag "bölcsőben" a lámpa felfelé és lefelé állítható. Az akkumulátor oldalról helyezhető a fejlámpába.

Habár a XENON nem víz alatti használatra készült, az esőt jól bírja, a mikro-USB csatlakozót gumi zárószerkezet védi, mely nem engedi át a nedvességet.

Műszaki paraméterek:
Fényforrás: LED
Teljesítmény: 5W, 300lm
Akkumulátor: 2000mAh, 18650jelölésű (a csomagolás része)
Méret:80x30x40mm
Tömeg:106g
Töltés: USB

Ajánlott termékek

14 további termék ebben a kategóriában:

Close