Close

Asalite 3W Fejlámpa

Asalite

ASAF14086

Az Asalite fejlámpája könnyű, ellenálló műanyag házat kapott narancssárga és fekete színben. Kis mérete és súlya miatt nagyszerű választás kempingezéshez, túrázáshoz, kerékpározáshoz, futáshoz és más szabadtéri sportokhoz, viselése hosszabb távon sem megterhelő a nyak számára.

További részletek

5 990 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Asalite 3W Fejlámpa

A fejlámpába kétféle kiváló minőségű LED Chip is beépítésre került. A legújabb CREE XPE LEDtos fogyasztás mellett  COB LED Chip is, amellyel akár 140 lumenes fényerő is elérhető. A fejlámpa funkciói között szerepel a CREE és a COB LED egyszerre történő működtetése, amellyel elérhető a 285 lumenes fényerő, valamint a 82 méteres világítási távolság. A kiváló minőséget a várható élettartam is igazolja: 100 000 óra.

A lámpatest tetején található két darab piros színű kapcsológomb segítségével végezhetjük el a fejlámpa kezelését. Az egyik gomb felel a CREE ledhez tartozó funkciók kezeléséért, a másik gombbal a COB ledek funkcióit váltogathatjuk. A CREE ledekhez tartozó gombon egy szűk sugárzási szöget ábrázoló minta látható, a COB ledekhez tartozó gombon egy széles sugárzási szöget ábrázoló minta látható.

Hét beépített funkcióval rendelkezik. Mivel a ki- és bekapcsolásra, valamint a funkcióváltásra is egy-egy gomb használható, így minden esetben gombonként végig kell léptetni az összes funkción a kikapcsoláshoz.

IPX4-es védelmi besorolása miatt korlátozottan vízálló.

3 darab AAA elemmel működik, ami tartozéka a lámpának!

Teljes tömege 102gr

Funkciók CREE LED esetén

  1. CREE+COB ledek maximális fényerővel világítanak (285 lumen, akár 8 órán át)
  2. CREE LED maximális fényerővel világít (190 lumen)
  3. CREE LED minimális fényerővel világít (60 lumen)
  4. CREE LED maximális fényerővel villog (190 lumen)

Funkciók COB LED esetén

  1. COB ledek fehér fénnyel világítanak (140 lumen)
  2. COB ledek piros fénnyel világítanak (7 lumen)
  3. COB ledek zöld fénnyel világítanak (26 lumen)

15 további termék ebben a kategóriában:

Kiegészítő termékek

Close