Close
Deáky Pellet Feeder Inline Etetőkosár Megtekintés nagyban

Deáky Pellet Feeder Inline Etetőkosár

Deáky

A Deáky Pellet Feeder inline feederkosár egy olyan speciális etetőkosár, ami kifejezetten a sok, darabos szemcsét tartalmazó etetőanyagokhoz illetve a szemes anyaggal és pellettel dúsított etetőkosaras keverékekhez ajánlott. Remekül használható a finomszemcsés, gyorsan oldódó, nagy felhőt képező keverékeknél is, amikor lebegő csalival kombinálva, rövid horogelőkét használunk.

További részletek

1 450 Ft‎ bruttó

725 Ft‎ / db

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés2db

További információk

  • Megnövelt, kibővített drótozásnak köszönhetően az átlagostól nagyobb a tárolókapacitása.
  • A három nagy borda összefogja, megtartja a belenyomott pelletes, vagy szemes csalival vegyített etetőanyagot, amely vízbe érkezés után gyorsan kioldódik belőle. Garantáltan nem ragadnak, szorulnak a szemek a bordák közé.
  • Tökéletes, áramvonalas forma a nagy dobások érdekében.
  • Megtöltve úgy repül, mint az ágyúgolyó!
  • Rendkívül masszív, strapabíró minden méret, kézzel összeroppanthatatlan.
  • Speciális felületkezeléssel elért, különösen szép színezet.
  • Minden csomagban 2 db termék található, az egyik zöld, a másik fekete.

További különlegessége
A kosár ún. in-line, azaz csúszó rendszerű kosár, amely felső ütköző nélkül is gondoskodik a hal biztonságos megakasztásáról. Hogyan? A feederkosár vastagabbik végében található egy nagyméretű lyuk, amelyet kibélel egy rugalmas gumicső. Ebbe egy pont tökéletesen passzoló forgót helyeztünk. Ez a forgó csak annyira szorul, hogy amikor a hal felszippantja a (rövid előkére kötött, felcsalizott) horgot, behúzza azt a szájába. Menekülés és fárasztás során a kosár felcsúszik a főzsinóron, meggátolva a horog ütötte seb kitágulását és a hal elvesztését.

Használata:
Nincs más teendő, mint a kosár műanyag csövén átvezetni a főzsinórt (vagy dobóelőkét) és a forgóba belekötni. A forgó másik végébe pedig bele kell kötni (vagy hurkolni) a horogelőkét. A végszerelék összeállítása kb. 1-2 percet vesz igénybe. Nagyon hatékony a pontyfogás során!!!

Ajánlott termékek

25 további termék ebben a kategóriában:

Close