Close

Haldorádó Tornado Wafter

Haldorádó

A Haldorádó Tornado Wafter alapvetően egy wafter csali, amely 10 mm-es normál csalitüskéhez van optimalizálva, a horoggal együtt pont annyira lebeg és pont ott, a mederfenék közelében, ahol a legelőbb felszippantja a ponty.

További részletek

1 690 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés30g
Csali mérete12mm

További információk

A horgászok körében már régóta nagy népszerűségnek örvendenek ún. „füstölgő” csalik, hozzátennénk hogy nem véletlenül. A Haldorádó hosszas kísérletezés és termékfejlesztés után 2020-ban debütált az általuk Tornado névre keresztelt csalikkal.

Akár órákon keresztül füstölnek miközben látványos színt és intenzív aromát bocsájtanak ki magukból.

Említést érdemel a csali szokatlan, különleges, afféle amorf formája, sőt, talán ez tűnik fel elsőként! Ez nem is pellet, nem is bojli, hanem egy új, felfelé kúposodó bordázott oldalú csali. A forma ötlete egyébként onnan jött, hogy mind a bojlit, mind a pelleteket gyakorta megcsipkedjük, megfaragjuk, szabálytalan, nem megszokott formájúvá tesszük. Lehet, hogy pusztán véletlen, de gyakorta előbb adnak ezek kapást, mint a szabályos formájúak.

Állagát tekintve valahol a kemény és a félkemény között van, ami a gyakorlatban éppen tökéletes a csalitüskére, vagy fűzőtűre tűzéshez. Fúrást nem igényel, könnyen kezelhető és kifejezetten stabilan tart, a lendületes, nagy erejű dobások során is.

Ajánlott termékek

27 további termék ebben a kategóriában:

Close