Close

Haldorádó Quatro Fluo Pop Up

Haldorádó

Egyetlen pontyhorgász táskájából sem hiányozhatnak ezek a lebegő csalik. Használhatjuk lebegő, vagy kikönnyített "hóember" változatban is. Praktikus, mivel egy doboz 4 féle csalit tartalmaz.

További részletek

3 490 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés50g

További információk

A Haldorádó Quatro Fluo Pop Up Bojli  családnál egy dobozban 4 különböző – Garlic (fokhagyma), Strawberry (eper), Squid (tintahal) és Pineapple (ananász) – ízesítésű, nagyon fogós lebegő csalit találunk. Mind a négy változat Fluo színekben készült és elszeparálva helyezkednek el a dobozban. 8, 11 és 14mm-es változatokban kapható, hogy mindenki kiválaszthassa a saját módszeréhez legjobban illő csaliméretet is. Mindegyik változat főzött, tehát nem oldódó-lebegő csalikról van szó.

A legkisebb csalikat a feederhorgászok figyelmébe ajánljuk! Bármilyen hihetetlenül is hangzik, bojlis, nagypontyos horgászversenyeken is gyakran látható, hogy kizárólag ilyen kisméretű csalikkal lehet csak – akár kapitális méretű – halakat fogni!

Jellemzői:

  • Erős lebegőképességű csalik, amelyek önállóan vagy más süllyedő csalikkal kombinálva is rendkívül fogósak!
  • Mindegyik csali főzött "Long Life" , minimum 72 órát bírnak a vízben.
  • A doboztető alatt egy forgatható fedőlap segít a csalik kivételében, amely egyúttal meggátolja az összekeveredésüket.
  • Minden dobozban szeparáltan 4 különböző – Garlic / fokhagyma, Strawberry / eper, Squid / tintahal) és Pineapple / ananász) – ízesítésű csali található
  • Három különböző méretben kaphatóak: 8-, 11- és 14mm

Egy dobozban egyfajta méret található!

Ajánlott termékek

11 további termék ebben a kategóriában:

Close