Close

Haldorádó Pop Up Főzött Lebegő Bojli

Haldorádó

Főzött, "Long Life" csali, ami akár 72 órát is kibír a vízben, a már bizonyítottan fogós Haldorádó ízekben.

Mérete: 16-20mm

Kiszerelés: 40g

További részletek

2 490 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Ez a lebegő csali típus minden körülmények között hosszan megőrzi lebegőképességét, így garantáltan segít kitűnni az etetésből, nem süllyed el az iszapban vagy a vízi növényzetben. „Long Life”, vagyis főzött csaliról van szó, ezáltal a vízben egyáltalán nem oldódik, nem veszít a méretéből. Önmagában is remekül működik, de akár hóember formációban is csalizhatunk vele.

Carp Boilie Long Life Pop Up - Sweet Pineapple / Lebegő főzött csalizó bojli - Édes Ananász
Egy igazán univerzális édes, gyümölcsös jellegű bojli, melynek alapját a már nagy sikerű Haldorádó Oldódó Fluo Lebegő Pellet Édes Ananász biztosította. Kellemes ananász illatának köszönhetően, aki beleszagol legszívesebben azonnal beleharapna! Mézédes íze egész évben nagy hatással van a pontyokra és amurokra, egy igazi halmágnes, ha csalink közelében tartózkodik táplálkozó hal, ennek garantáltan nem fog tudni ellenállni! Olyan helyeken is hatásos, ahol még soha nem találkozott a ponty bojlival, illetve ha ezzel csalizunk, nem szükséges hosszas szoktató etetés sem. Kora tavasztól késő őszig nagy sikerrel használható.

Carp Boilie Long Life Pop Up - Black Squid / Pop Up főzött csalizó bojli - Fekete tintahal
Ez a bojli egy igazi proteinbomba, magas halliszt tartalommal bír, amely nagyon markáns íz- és aromavilággal rendelkezik. Illata, aromája nem túl kellemes, de szelektáló hatása döbbenetes a nagyponty-horgászatok során! Egész évben eredményesen használható.

Carp Boilie Long Life Pop Up - Spicy Red Liver / Pop Up főzött csalizó bojli - Fűszeres Vörös Máj
Ez a fűszeres, karakteres golyó nem csak illatával, aromájával csábítja a pontyokat, hanem rendkívül tartós ízével is. Ezt a tulajdonságát az aromáért felelős folyékony adalékokon kívül a magas minőségű, por állagú alapanyagoknak köszönheti.

Carp Boilie Long Life Pop Up - Big Fish / Pop Up főzött csalizó bojli - Nagy hal
Ez a bojli az egyik legkedveltebb Haldorádó termékcsalád, a Nagy Ponty egyedi gyümölcsös aromájával készült édes-halas bojli. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor a víz hőmérséklete 20 Celsius-fok alá süllyed és folyamatosan hűl, akkor lesz egyre fogósabb ez a csali, így elsősorban az őszi és tavaszi horgászatok során nyújthat kiemelkedő eredményeket, de a nyári horgászatok során is okozhat kellemes meglepetéseket!

Carp Boilie Long Life Pop Up - TripleX / Pop Up főzött csaliző bojli - TripleX
A TripleX fantázianevű csali, 3 különböző nagyon népszerű Haldorádó aromának a Nagy Pontynak, a Tintahalnak és a Frankfurti kolbásznak a keveréke. Így van benne édes, halas és fűszeres aroma is. Nagyon érdekes, hogy ezek mindegyike kiérződik, de együtt - megfelelő arányban keverve - mégis nagyon harmonikus és különleges aromakeveréket képez. Ennek a csalinak a különlegessége továbbá az is, hogy a BlendeX csalikhoz hasonlóan háromszínű. A piros, fekete és citromsárga szín miatt ez a bojli nem csak az aromájával, de vizuálisan is feltűnő a hal számára.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close