Close
Haldorádó CSL Tuning Tenger Kincse Megtekintés nagyban

Haldorádó CSL Tuning Tenger Kincse

Haldorádó

HDFM-CSLT-TK

Sötétbarna színű, halas (polip, tintahal, kagyló) ízesítésű aroma, melynek használatát kimondottan az őszi, téli és a tavaszi időszakban ajánljuk, amíg a víz hőfoka el nem éri a 16 Celsius-fokot.

Kiszerelés: 250ml

További részletek

1 990 Ft‎ bruttó

7 960 Ft‎ / l

Csomagolási egység: 1

További információk

A Haldorádó CSL Tuning aromacsalád előemésztett fehérjét, jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat, ásványi sókat és étvágyfokozó betaint is tartalmaz. Színe sötétbarna és öt különböző ízesítéssel kerül forgalomba. Ezek a Vörös Démon, Mézes Pálinka, Tenger Kincse, Fagyos Ponty és a Kék Fúzió.

Használati útmutató és mestertippek
1. Ez az aroma kifejezetten a hideg, lehűlt (őszi, téli) és lassan felmelegedő tavaszi vizekben hatásos, amíg a víz hőfoka nem éri 16 Celsius-fokot.
2. Egy flakon (250 ml) aroma 5 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására alkalmas. Az aromát a száraz etetőanyagra, a kukoricapogácsára vagy a bekeveréshez szükséges vízhez is önthetjük.
3. Kiválóan használható pelletek, széttört és főtt (áztatott) magvak aromásítására is.
4. Mivel a PVA termékeket nem oldja, kifejezetten ajánlott kisméretű, PVA hálóba csomagolt etetőanyag-rudacskák és pelletek ízesítéséhez.
5. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close