Close
Haldorádó FermentX Concentrate - Tejsavas Ananász Megtekintés nagyban

Haldorádó FermentX Concentrate - Tejsavas Ananász

Haldorádó

HD12440

Ezt a kellően tömény és tartalmas koncentrátumot a hagyományos etetőanyagok "nyári formába" hozatalához ajánljuk. Ezzel bekeverve ugyanis bármelyik kosaras etetőanyag a legjobb, legfrissebb, leghatékonyabb erjesztett hatást kelti, amelyet imádnak az amurok és a pontyok!

További részletek

1 490 Ft‎ bruttó

5 960 Ft‎ / L

Csomagolási egység: 1

Adatlap

Kiszerelés250ml

További információk

A Haldorádó FermentX Concentrate - Tejsavas Ananász egy speciális fermentációval előállított, jellegzetesen savanyú karakterű folyadék, amely gazdag (nem túl édes ízérzetet keltő) szénhidrátokban, valamint magas biológiai értékkel/aktivitással rendelkező fehérjéket is tartalmaz. Emellett jelentős ásványi anyag (Na, K, Ca, Mg, P)-, illetve vitaminforrásként (C-vitamin, Pantoténsav, B-vitaminok) is szolgál a halak számára.

Ahogy a FermentX család többi tagja, ez a különlegesség is tejsavas alapra épül, az alacsony pH érték biztosításának érdekében, valamint azért, hogy az ásványi anyagok, vitaminok megfelelően oldott formában legyenek jelen a folyadékban. Mindezek mellett bővelkedik peptidekben (kisebb fehérje egységek), szabad aminosavakban és ammónium-sókban is. Ezen az összetevők mesterien összehangolt keveréke nagy mértékben elősegíti azt, hogy a halak értékes táplálékként azonosítsanak bármely csalogatóanyagot, amit ezzel a folyékony koncentrátummal kezelünk!

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close