Close
Maros Mix XXL Dévér Etetőanyag Megtekintés nagyban

Maros Mix XXL Dévér Etetőanyag

Maros Mix

MAXX103

Az XXL családon belül valamennyi víztípusra, halfajra és vízhőmérsékletre megtalálható egy tökéletes versenykeverék. A körülményektől függően ezek az etetőanyagok úszós, method feeder és hosszú előkés feeder módszerhez egyaránt eredményesen felhasználhatók.

További részletek

1 390 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Hosszú évek versenyzői és- etetőanyag gyártói tapasztalatának az esszenciája ez a termékcsalád a Maros cég termékpalettáján. Az ide tartozó etetőanyagok valamennyi tagja válogatott, első osztályú alapanyagokból, különleges technológiával a versenyzés céljaira előállított keverék. Számos országos bajnoki cím, VB, EB érem megszerzése köszönhető ezeknek az etetőanyagoknak. A cég versenyzői szinte valamennyi európai országban edzés és versenykörülmények közt tesztelték ezeket az anyagokat, és ezek a tapasztalatok szolgáltak alapul a további fejlesztésekhez. A sikerhez nagyban hozzájárul az olajos magvak ideális szintű, egyenletes pörkölése és a tökéletes ízhatás kialakítása.


Maros Mix XXL Etetőanyag


Közepes szemcséjű, halvány barna színű, pörkölt olajos magvakban gazdag keverék. A jellegzetes aroma- és ízvilág kialakításában fontos szerepe van még néhány illóolaj tartalmú magnak. A fahéjas, édesfűszeres jelleg és a darabosabb piros-sárga süllyedő morzsa kimondottan kedvez a dévérkeszegre történő eredményes horgászatnak.

A földes, etetőanyagos, kevés élő csalit tartalmazó gazdag alapozó etetés után a ráetetés földes etetőszúnyoggal, szemes lőtt vagy ragasztott csontival, vágott gilisztát és forrázott csontit, pinkit is tartalmazó földdel történhet. Az etetőanyag keverésekor XXL Dévér folyadék aroma felhasználása ajánlott.

Kiszerelés: 1kg

Ajánlott termékek

25 további termék ebben a kategóriában:

Close