Close

Nash Scopex Squid Bojli

Nash

Édes és krémes, de a háttérben ott lapul a tintahal tiszta halas íze, illata...ez a mára már a Nash szimbólumává vált Scopex Squid Bojli. Rengeteg kifogott öreg ponty bizonyítja hatékonyságát, nem nyúlsz mellé ha ezt választod. Érdemes a nagyobb, 5kg-os kiszerelést választani, mert sokkal gazdaságosabb.

További részletek

5 590 Ft‎ bruttó

Csomagolási egység: 1

További információk

Scopex Squid Boilies

A Nashbait folyamatosan gyártotta a Scopex Squid-et a top horgászoknak. A megnövekedett gyártási kapacitásnak köszönhetően a Scopex Squid megint elérhető lesz mindenki számára. Így az a több tízezer horgász is kipróbálhatja, akinek még nem volt rá lehetősége.

Sok híres tó, amik napjaink legszebb és legnehezebben megfogható pontyait tartalmazzák, még soha nem találkoztak a Scopex Squid-del, mert a csali öregebb, mint a bennük lévő 20-25 kg-os pontyok. Micsoda előny ez!

Súlynövekedés

Gary egyik erőssége, hogy a fontos részekre tud koncentrálni a teszthorgászatban. A nagyobb halak megfogása lett a védjegye a Scpopex Squid-nek – mit gondolsz mi másért választotta volna Gary amikor a legnagyobb halat szerette volna megfogni az Egyesült Királyságban?

A teszthorgászok 10,88 kg átlagsúlyról számoltak be a horgászataik után, viszont amikor elkezdték használni a Scopex és Red Liver keveréket, az átlaguk 12,70 kg-ra nőtt. Ez egy jó példa arra, hogy ez egy nagyhalas csali!

A hihetetlen előnyt nyújtó Scopex Squid pelyhek kényelmesebb, nagyobb csomagban, a nagyobb mennyiséget használóknak. Tökéletes csónakos etetéshez, spod mixekhez, és legyőzhetetelen iszapon és hínáron a hosszabb etetésért.

Ajánlott termékek

30 további termék ebben a kategóriában:

Close